Hogyan jellemeznéd édesanyádat, és anyósodat egy mondatban?
Figyelt kérdés
2019. okt. 21. 12:49
1/21 anonim válasza:
Kedves, segítőkész, lehet rá számítani, de nem túl sok, fiatalos, jófej.
Anyósom is ugyanilyen.
2/21 anonim válasza:
Egy szó elég mindkettőre, bár már egyik sem él:
GÁZ
3/21 anonim válasza:
Mindkettőnek vannak jó tulajdonságai és hibái,mint általában az embereknek.
6/21 anonim válasza:
Mindketten jószívű, segítőkész, légynek sem tudok ártani típusok, nagyon szeretem őket.
7/21 anonim válasza:
Mindketten segítettek, hagyták, hogy önállóan döntsek a saját dolgaimról, gyerekeimről, és nagyon szerettek (én is őket).
8/21 anonim válasza:
Mindkettő tapintatlan, kotnyeles, ugyanakkor mindkettőnek aranyból van a szíve, és bármit megtenne értem, értünk.
9/21 Metionin válasza:
Mindkettő képes 5 másodperc alatt 200-ra tolni a vérnyomásom. Tekintve hogy az alapvérnyomásom az "épp hogy élek" kategória, ez nagy dolognak számít.
10/21 anonim válasza:
Egyedül anyára számíthatunk, nem szól bele semmibe.
Anyós csak a cirkuszt és a problémát generálja, csak vendégségbe jön, akkor is mint egy királynőt kell körbeugralni. Mielőtt azt hinne bárki, hogy én szídom, ferjem meg erősebben ezt a véleményt tartja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!