Mit szólnál hozzá, ha az 5 éves gyermeked azt mondaná, hogy Édesanyádat jobban szereti, mint Téged?
Semmit, tudomásul venném, hogy gyerek.
Ilyet mindegyik mond, ha van olyan családtag, aki többet megenged neki és nincs vele egész nap.
vannak olyan helyzetek, amikor az anyák nem veszik észre, hogy nem funkcionálnak anyakánt. a szerepet átveszi a nagyi, és ez lesz belőle... Én voltam ilyen gyerek annó. Felnőttem. Örülök, hogy volt nagymamám. Nélküle nem tudnám milyen egy igazi anya. Anyám csak nő aki szült. ez van. És ezt az ember már 5 évesen is felfogja, mert egyszerűen tapasztalja, hogy nem stimmel valami.
persze ha egyszer mondta csak a gyerek, akkor lehet csak csokit akar :D a kontexus azért nagyon nem mindegy ;)
Engedd el...gyerekből van. A hirtelen megbántottságát is azzal fejezi ki, hogy :
Nem szeretlek, nem vagy a barátom, nem beszélek veled többet...
Nyugi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!