Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hogy lehet együttélni az...

Hogy lehet együttélni az anyóssal?

Figyelt kérdés
Nem birom elviselni mára az anyósomat, ha meglátom olyan ideges leszek. A héten magas lett a pulzusom mert úgy felhúzott, hogy nem igaz. Az elején még olyan jó volt minden, mivel egyik mamám sem foglalkozott velem igazán, így örültem az elején neki, hogy ő más. Sajnos tévedtem. Hogy lehet ezt túlélni? Most 11 hós a babám és egész nap el kell viselnem a kedves mamit. Játsza állandóan a hülyét a butát, a páromnak meg mindig nyalizik. Meg úgy csinál mintha annyi mindent megtenne, de csak akkor ha a párom otthon van. Párom meg azt mondja h ne foglalkozzak a mamával csak a babával és vele.
2020. jan. 24. 10:44
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
17%

szia,

az éremnek mindig 2 oldala van...és minden eset egyedi! és sajnálom hogy itt sokan leszóltak téged! én nagyon megértelek téged, hidd el!

fontos lenne, hogy a párod kiálljon melletted!!! tartsatok össze, ő pedig álljon a sarkára, és ha kell, védjen meg! ki kell jelentenie, hogy nem bánthat téged az anyós - sokan nem gondolnak bele, de a verbális bántás ugyanolyan fájdalom, mint a fizikai bántás!

neked is a sarkadra kell állnod: anyóssal csak határozottan - tudom, nem könnyű, mert van,. aki olyan erős személyiség, hogy baromi határozottan, erősen, keményen kell szólni, kb. már bunkó stílusban,mert nem ért a szép szóból! az én anyósom is ilyen 10 éve, és a saját fia is nagyon keményen szól rá, mert különben nem érti! sajnos!

2020. febr. 1. 22:58
 22/23 anonim ***** válasza:
100%
19, mi albérletben éltünk, pár hónapos volt a lányunk, mikor az apósom beteg lett, állandó ellátásra szorult. Anyós nyugdíj előtt ápolásira nem jöhetett, egyértelmű volt, hogy jövünk és segítünk. Egy év múlva após meghalt, itt a négy szobás lakás. Nimcs egymással gondunk, amit saját lakásra költöttünk volna, abból a gyerek indulhat el az életbe. Most már anyós is ellátásra szorul ráadásul. Megéltünk volna külön is, de nekünk nem volt semmi bajunk együtt sem.
2020. febr. 2. 10:30
 23/23 anonim ***** válasza:
69%

Elmondom mi lesz.

Előbb utóbb vagy elköltöztök, vagy az anyós élete végéig menni fog egymás tönkretétele.

Megértem, hogy a különélés pénzbe kerül, de ha tényleg ennyire élhetetlen a mama, akkor sok lehetőséged nincs.

Vagy meghunyászkodsz, de azt Nem ajánlom.

2020. febr. 3. 18:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!