Hogyan legyek jóban a bekattant anyóssal?
1-es vagyok:
Ez nem álszentség ez az egyetlen járható út, ha valaha normális kapcsolatot szeretnél vele. Mert ha beleállsz, sose lesz béke; esetleg egy idő után észreveszi magát, mondja neki más is, hogy túlzásba viszi. A másik oldalról a kapcsolatod nem romlik meg, mert te igyekszel, ezt értékelnie kell a párodnak; és ha megbánt párszor ki kell állnia melletted. Nálunk nem volt ennyire rossz a helyzet, de amióta párom beszélt az anyukájával ( nem kértem rá), azóta jó a kapcsolat. Hozzátartozik sztem az is, hogy rám féltékeny volt, mert szep nő vagyok. Én inkább női írigységnek mondanám, ami nálunk volt. De már sok éve együtt vagyunk, és igyekezett ő is az utóbbi időben. Én a múlton egyből túltettem magam (habár ő nem kifejezetten volt gonosz velem, de voltak problémák), így valóban jó kapcsolatunk lehet, nem csak egymás megtűrése.
Anyosod max a ferjed edesanyja.
"A kapcsolatunk elejen...", de fel eve vagytok egyutt. Akkor most hol tartatok, ha nem az elejen?
Nem is kellene odajarogatnod, egyreszt mert nyilvanvaloan nem kedvelnek teged, masreszt meg minek? Egy nehany honapos kapcsolatban en nem jarkalnek gyakran a parom szuleihez.
Szerintem mondd meg a párodnak hogy nagyon bántó az anyja viselkedése. Te nem tettél rosszat.
Többször is mondd el neki, amikor szóba jön az anyja téma.
Majd amikor megsért megint, megmondod, hogy te mindent megtettél a jó viszony érdekében de semmi se elég.
Nem lesz jobb a kapcsolatotok mert az anyja utál téged ok nélkül.
Te nem akarsz többet hozzájuk járni. Majd- maaajd, csak akkor ha az anyja megbánja és bocsánatot kér.
Ha felhozza hogy menjetek már, csak az anyja blablabla megint elregéled neki miket csinált az anyja és minden barátnőjével így viselkedett.
Ne téged hibáztasson. Az anyja a kibírhatatlan.
Nekem bevált. Azóta nem kell járnom a vén tyúkhoz, a párom is megérti...az anyja pedig már kezdi bánni hogy úgy viselkedett. Próbálkozna helyrehozni.
Ha ilyen anyós vagy bármi más rokon lenne a családomban akkor egyszerűen nem találkoznék vele. Ahol ő ott van én oda nem mennék!
Nem fogok undorítóan viselkedő embereknek jópofizni.
Ha a párom emiatt megorrol rám , akkor mehet fixre az anyjához lakni mert többé nem a párom. Pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!