Hogy lehet együttélni az anyóssal?
Az együtt éléshez neked es anyosodnak is inteligens hozza allassal kell rendelkeznie
Neki is es neha neked is nyelni kell,engedni
A baj h sok anyos nem enged a szabalyaibol,mindig te alkalmazkodsz ha nem jonnek a bajok
szerencsesek azok akiknek sikerul igy bekeben elni
Sajnos nalunk sem menne,az anyosom ha eljon hozzank par napra,tavolabb lakik,elvárná h en alkalmazkodjak hozza pedig o a vendeg es en lakok itt.
Szabalyokat nem tiszteli peldaul.
A macskankat allandoan szidja.Ugy jon ide mintha ez az o haza lenne.
Soha nem laknak vele,kikeszitenenk egymast
O nem engedni,elnezni semmit.Ha valami nem ugy van ahogy neki tetszik puffog.Megjegyzeseket tesz
Sehogy. Hülye, aki anyóssal él. Megérdemled a szenvedést! 😃
Nyilván gazdasági okai vannak az együttélésnek. Drága különmenni, de megéri. Tapasztalat.
Köszönöm szépen a sok hozzászólást, véleményeket (a negatívakat is)!! Mnden hozzászólásnak örültem, és tanultam belőlle.
Lehet hogy megoldás lesz, hogy visszamegyek hamarosan dolgozni, és akkor úgy lesz mint előtte, hogy alig-alig találkozunk és nem lesz idő a vitás helyzetekre.
Sajnos az anyuka (csak mamának szólítom, mert olyan kinézetre, de ebből semmi gond nincsen) elvan, de magát nem tudná ellátni pl. csekket befizetni, bevásárolni, mosni mosógéppel stb.) csak azt csinálja meg amire képes pl. tyukokat rendezi rendezi meg mindig a szomszédokat radarozza, a sövény mögött leskelődik. De ez nem is gond, hanem az hogy anyósom mindig felhúz..úgy beszél h fájjon..tudja ha örülök valaminek h rontsa el. De rájöttem hogy nem lehet mit tenni ő már nem fog megváltozni az egész keserű életében történteket rám zúdítja..majd velem veszekedik..ha hozzá szólok nem hallja meg de ellenkezőleg követeli hogy én mindig valaszoljak és egyetértsek vele. Amúgy biztos akik azt írták, hogy én vagyok egyedül a hibás, azok tuti tök jól kijönek az anyósukkal, aminek én nagyon örülök, de sajnos van ellenpélda is bármennyire nehéz elhinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!