Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hogy lehet együttélni az...

Hogy lehet együttélni az anyóssal?

Figyelt kérdés
Nem birom elviselni mára az anyósomat, ha meglátom olyan ideges leszek. A héten magas lett a pulzusom mert úgy felhúzott, hogy nem igaz. Az elején még olyan jó volt minden, mivel egyik mamám sem foglalkozott velem igazán, így örültem az elején neki, hogy ő más. Sajnos tévedtem. Hogy lehet ezt túlélni? Most 11 hós a babám és egész nap el kell viselnem a kedves mamit. Játsza állandóan a hülyét a butát, a páromnak meg mindig nyalizik. Meg úgy csinál mintha annyi mindent megtenne, de csak akkor ha a párom otthon van. Párom meg azt mondja h ne foglalkozzak a mamával csak a babával és vele.
2020. jan. 24. 10:44
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
79%
Költözzetek el...
2020. jan. 24. 15:10
 12/23 anonim ***** válasza:
74%
Alapból nem szültem volna senki nyakára. Költözzetek el, neki se lehet élmény egy síró gyerekkel együtt élni.
2020. jan. 24. 16:29
 13/23 anonim ***** válasza:
84%
Hogyan? Szuper jól. Természetesen megfelelő hozzállás és intelligencia szükségeltetik - mindkét fél részéről.
2020. jan. 24. 16:46
 14/23 anonim ***** válasza:
78%
De miért kell együtt élni vele?? Felnőtt emberek nem anyós nyakára szülnek, hanem külön otthonuk van. Ha meg ennyire önállótlanok vagytok, hogy anyósnál laktok, akkor alkalmazkodjatok. Neki se feltétlen biztos, hogy olyan jó buli egy csecsemő sírását hallgatni egész nap...
2020. jan. 24. 17:12
 15/23 anonim ***** válasza:
85%
Kellő intelligenciával mindkét fél részéről. Mi 24 éve érjünk együtt probkémamentesen.
2020. jan. 24. 19:09
 16/23 anonim ***** válasza:
65%

Az együtt éléshez neked es anyosodnak is inteligens hozza allassal kell rendelkeznie

Neki is es neha neked is nyelni kell,engedni

A baj h sok anyos nem enged a szabalyaibol,mindig te alkalmazkodsz ha nem jonnek a bajok

szerencsesek azok akiknek sikerul igy bekeben elni

Sajnos nalunk sem menne,az anyosom ha eljon hozzank par napra,tavolabb lakik,elvárná h en alkalmazkodjak hozza pedig o a vendeg es en lakok itt.

Szabalyokat nem tiszteli peldaul.

A macskankat allandoan szidja.Ugy jon ide mintha ez az o haza lenne.

Soha nem laknak vele,kikeszitenenk egymast

O nem engedni,elnezni semmit.Ha valami nem ugy van ahogy neki tetszik puffog.Megjegyzeseket tesz

2020. jan. 24. 20:27
 17/23 anonim ***** válasza:
32%
14, fogalmad sincs senki körülményeiről... Miért alapvető, hogy a nyakára szült az, álló együtt él vele?
2020. jan. 24. 23:39
 18/23 anonim ***** válasza:
80%

Sehogy. Hülye, aki anyóssal él. Megérdemled a szenvedést! 😃

Nyilván gazdasági okai vannak az együttélésnek. Drága különmenni, de megéri. Tapasztalat.

2020. jan. 25. 10:40
 19/23 anonim ***** válasza:
40%
#17 Ne haragudj, de mégis mi másért élne valaki az anyósával, ahelyett hogy külön mennének?! Ha nem is konkrétan odaszülte, akkor meg gyerekestől odaköltöztek, ez sem jobb ám! 2 felnőtt ember, akik ráadásul szülők, nehogy már ne legyenek képesek egy albérletet fenntartani. Jaa, hogy anyósnál olcsóbb..? Hát akkor nem kell utána vernyogni. Ha ilyen rossz, szépen el lehet költözni, ilyen egyszerű.
2020. jan. 25. 18:02
 20/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a sok hozzászólást, véleményeket (a negatívakat is)!! Mnden hozzászólásnak örültem, és tanultam belőlle.

Lehet hogy megoldás lesz, hogy visszamegyek hamarosan dolgozni, és akkor úgy lesz mint előtte, hogy alig-alig találkozunk és nem lesz idő a vitás helyzetekre.

Sajnos az anyuka (csak mamának szólítom, mert olyan kinézetre, de ebből semmi gond nincsen) elvan, de magát nem tudná ellátni pl. csekket befizetni, bevásárolni, mosni mosógéppel stb.) csak azt csinálja meg amire képes pl. tyukokat rendezi rendezi meg mindig a szomszédokat radarozza, a sövény mögött leskelődik. De ez nem is gond, hanem az hogy anyósom mindig felhúz..úgy beszél h fájjon..tudja ha örülök valaminek h rontsa el. De rájöttem hogy nem lehet mit tenni ő már nem fog megváltozni az egész keserű életében történteket rám zúdítja..majd velem veszekedik..ha hozzá szólok nem hallja meg de ellenkezőleg követeli hogy én mindig valaszoljak és egyetértsek vele. Amúgy biztos akik azt írták, hogy én vagyok egyedül a hibás, azok tuti tök jól kijönek az anyósukkal, aminek én nagyon örülök, de sajnos van ellenpélda is bármennyire nehéz elhinni.

2020. jan. 29. 12:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!