Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ti mit tennétek a következő...

Ti mit tennétek a következő helyzetben?

Figyelt kérdés
Párom szüleivel rosszban vagyok. Nem szeretem a hazug embereket. Ami még jobban zavar, hogy a páromnak (saját lányuk) is a szemébe hazudnak. A téma anyagi téma, nem élünk szerencsére velük együtt, de engem zavar hogy ebben is hazudtak. Az előzménye a dolgoknak az volt, hogy nincs tartozásuk, ezt állították, de információhoz jutottam arról, hogy ez nem igaz! Számtalan helyzetben hátráltattak vagy próbáltak meg minket hátráltatni. Párom akar velük kapcsolatot tartani már csak a pici gyerekünk végett is, én viszont abszolút nem. Nem ellenzem a páromnak, ha beszél velük, de mivel hazudtak már többedik alkalommal én nem viszem hozzájuk a páromat meg a gyerekemet és az otthonunkba sem engedem be őket. Lassan 2 éves lesz a gyerekünk. Megmondtam a páromnak ha kapcsolatot akar velük tartani időszerű lesz ha buszra, vonatra ülnek mert én nem megyek oda. 50km a táv
2020. jan. 10. 21:26
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
15%

"Ekkor mivel a párom még tanult, és koleszos volt, de nem volt munkája én fizettem neki a bejárást a suliba, a plusz költségeket, szalagavató, ballagás. "

Hány év van köztetek, hogy a párod középiskolás volt; a szülei kirúgták, és állítólag te tartottad el?!

Ha koleszos volt, bérletet sem tudott venni? Miből élt, miből vette a tanszereit?! Hogy is volt a szalagavató, meg a ballagás?

Te kiskorúval futottál? Nocsak, nocsak?

Haver!

Ez az egész kamu történet.

Unatkozol?

2020. jan. 13. 03:59
 22/23 A kérdező kommentje:
5 év van köztünk ő akkor volt 18 én 23. És mielőtt lekamuzol te ostoba, kérdezz!
2020. jan. 13. 08:31
 23/23 zol56 ***** válasza:
Hát kedves kérdező, látom kaptál hideget meleget. Biztos nem tudunk mindent mert egy ilyen családi probléma nagyon sok szálon futhat és csak az tudja igazán aki benne van. Akik számodra negatívan írtak azok azt gondolhatták hogy a pároddal tolsz ki ha nem mész vele vagy nem engeded be a szülőket a lakásotokba. Biztos nem vagy jó helyzetbe de elsőre a pároddal kéne egy komoly beszélgetés. Mindkettőtök részéről nyugodt észérveket felsoraloztató beszélgetés. A párod két tűz között van. Ezt meg kell értened. És Ő a számít rád.
2020. jan. 13. 16:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!