Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ha te és párod összeházasodtok...

Ha te és párod összeházasodtok, akkor szívesen odaköltöznél párod szüleihez vőnek/menyecskének vagy inkább a szülőktől külön laknátok?

Figyelt kérdés
2019. dec. 31. 13:48
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
21%
3-as azért lásd be a te eseted kirívó, mert a kérdésben egyáltalán nem szerepelt az hogy após/anyós GONDOZÁSRA SZORUL. De a válaszod stílusából hiába is írom ezt úgyis bele tudsz kötni majd :) egyébként meg megsugom az én szüleim meg tudták csinálni azt, hogy mind a három gyereküknek lakást tudtak adni, és nem laktak a nagyszülőknél, saját házban laktak amit a szüleim SAJÁT erejükből építettek fel, saját pénzből, és azután elkezdtek gyűjteni nekem és a testvéreimnek. Nem volt milliomos vállalkozásuk, nem nyertek a lottón, egyszerűen dolgos emberek voltak, akik legalább három állásban dolgoztak, gazdálkodtak, és nem álltak le a kemény munkával amikor sem, amikor a saját házuk meglett, hanem folytatták, hogy tudjanak nekünk is gyűjteni. Nem 8 órákat dolgoztak, hanem édesanyám pl volt hogy 20 órákat. Igen, évekig 3-4 órákat aludt, persze ezt senki nem irigyelte tőle, csak azt a házat amit felépítettek :) Nem lehetetlen, csak sokan azt hiszik az számít kemény munkának ha lehúzzák a 8 órát a melóhelyen. Hát, tudnék mesélni mit láttam szüleimtől kemény munkának :) szóval meg lehet oldani, csak akarás kérdése, de sokaknak egyszerűbb és kényelmesebb odacuccolni anyóshoz apóshoz, és szépen kényelmesen, nem halálra dolgozva gyűjtögetni a pénzecskét. Plusz feljönnek ide gyakorira előbb vagy utóbb kérdést kiirni hogy jaj nem bírják ezt elviselni ezt az együttélést :) csak rá kell keresni anyós após témában hány ilyen kérdés van kiirva ami így kezdődik "minden szép és jó volt, de azután hogy össze költöztünk minden csak rosszabb lett....." :)
2019. dec. 31. 18:24
 22/31 anonim ***** válasza:
61%

Volt itt a minap egy terhes, munkanélküli kislány, aki verte az asztalt, h nem akar az anyósékhoz költözni, hanem a leendő férje fizesse az albérletet.

Ez pl egy olyan szitu, ahol oda kell/érdemesköltözni az anyóshoz.

Én elkerülnék inkább egy ilyen kényszerhelyzetet.

2019. dec. 31. 21:15
 23/31 anonim ***** válasza:
84%
Ha tinédzser lennék, és nem lenne állásom, akkor esetleg. De mivel felnőtt nő vagyok, van kerestem, a férjemnek is, így nem is merülne fel az anyósomnál lakjunk. Minek? Hogy mindenbe beleszóljon? Ccöhhcc
2020. jan. 1. 01:14
 24/31 anonim ***** válasza:
75%
Èn férfikènt sem költöznèk az asszony szüleihez. Nem akarnék tőlem sokkal idősebb emberekkel együtt lakni és alkalmazkodni a nyugger dolgaikhoz. Van nekem lakásom, van hol laknom.
2020. jan. 1. 11:34
 25/31 anonim ***** válasza:
75%
Ja és ha hozzànk akarná költöztetni őket, nem engedném meg. Ő bàrmikor jöhet, mehet amit akar de a szülei nem. Eleget dirigàltak már nekem sokkal idősebb emberek èletemben, màr meguntam.
2020. jan. 1. 11:37
 26/31 anonim válasza:
34%
Még ha fizetnének se költöznék össze anyósommal. Rosszindulatú, kétszínű, rideg boszorka az a nő.
2020. jan. 1. 12:02
 27/31 Metionin ***** válasza:
58%
Nincs az az isten hogy odaköltözzek. Alig vártam azt is, hogy a saját szüleimtől költözhessek külön, nemhogy még önként odaköltözzek másvalaki szüleihez.
2020. jan. 1. 14:57
 28/31 anonim ***** válasza:
73%
Laca, téged nem a nyugger barátnőd tart el?
2020. jan. 1. 17:46
 29/31 anonim ***** válasza:
100%

Szegény Laca még csak 33 éves, de már ő is szenilis: hol 1 testvére van, gyerek nélkül, hol 2 testvére, az egyiknél 2 gyerekkel.

Az asszony majdnem a nagyanyja lehetne, de nagyon gazdag. Majd pont ő fogja a lehet már nem is élő szüleit a Laca 1 szobás garzonkájába költöztetni.

Még az a szerencse, hogy gyereket nem akarnak (gyanítom, az asszonynak már nem is lehet)

2020. jan. 1. 18:22
 30/31 anonim ***** válasza:
58%
SOHAAAAA!
2020. jan. 2. 19:39
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!