Anyós pajtás gondok?
Mi bajuk van az anyósoknak? Eddigi exeim anyjai féltékenyek voltak. Úgy csináltak, mintha a felnőtt fiaik 5 évesek lennènek. Én voltam a szörnyeteg, mert beléptem az életükbe. Miket fantáziálhatnak ezek az anyák rólunk? Mindenkivel kedves, normális voltam. De hiába. A férjem anyukája eddig a legnormálisabb, bár a kapcsulatunk elején volt gond, hogy 20 percenként hívta a fiát, de leállt egy idő után. Meg néha butaságokat beszél, de nem érdekel.
Komolyan nem értem sok anya miért nem kèpes elfogadni hogy a gyerekük felnőtt...
# 15
Mert a 40 éve pasinak általában 60-70 éves anyja van.
Aki még erősen a "régi rendszer szerint" szocializálódott sajnos.
Ahol kvázi elvárt hogy a leendő meny kb behódoljon az anyósnak...
A férjed egy csecsszopó.
Viccet félretéve, az anyja nem szeretné pici fiacskáját elveszíteni. Még mindig a kisfiának, a tulajdonának tekinti. Ez nem normális kapcsolat. A fia felnőtt ember. A férjednek kellene az anyjáról levállni. Neki kellene megvédenie téged az anyjával szemben.
Ha igazam van és ő mama pici fia típus, az nem jó hír számodra. Hiába fogtok elköltözni, mindig az anyjához fog hasonlítani. A mamával sohasem fogsz felérni. Sőt! Te leszel a mama, akinek ki kell szolgálni őt. Az ilyen fajta anyuci mindent megcsinál a fiacskája helyett. Ha nem teszed a férjed elé a kanalat, inkább enni sem fog.
Tévedek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!