A férjemmel 4 éve vagyunk házasok. Most épp, házat akarunk építeni Budapesten. A férjem szüleinél laktunk Dunántúlon, Sopron közelében. Az apósom nagyon támogató, hogy a fővárosba költözzünk, de az anyósom az mintha csak ellenem menne. Én akarom elvinni a fiát, (a házasságot is nagyon nehezen akarta engedni) és olyan mintha csak én akarnék elköltözni. Valakinek tapasztalata?
Azt hogy kell érteni, hogy a házasságot is nehezen engedte??
2019. dec. 31. 09:08
2/18 anonim válasza:
Egy jó tanács: amig a férjed nem konfrontálódott az anyjával, amíg nem te vagy neki a legfontosabb, addig nem vált le róla. Addig eszedbe se jusson házat építeni, mert abból csak baj lesz.
2019. dec. 31. 09:18
3/18 anonim válasza:
Szerencsére nem kell az engedélyük az építkezéshez. Nem értem, mi a gond. Elmondják a véleményüket, ti meghallgatjátok, megköszönitek és elmondjátok, ti ezt amúgy gondoljátok, ezért úgy fogjátok csinálni.
2019. dec. 31. 09:47
4/18 anonim válasza:
"a házasságot is nagyon nehezen akarta engedni"
Ez mi?? :D
2019. dec. 31. 09:53
5/18 anonim válasza:
A férjed mit akar ? Otthon akar maradni es az anyja mellé áll, akkor hagyd ott.
2019. dec. 31. 10:00
6/18 anonim válasza:
Férfihoz kellett volna hozzámenni, nem egy nagyranőtt csecsemőhöz. :-/
2019. dec. 31. 10:03
7/18 anonim válasza:
"mintha csak ellenem menne"
Ez miben nyilvánul meg, konkrétan meg is mondta, vagy csak te képzeled és gyártod a problémát?
2019. dec. 31. 11:15
8/18 anonim válasza:
Mutasd meg anyósodnak a Bibliában ezt a részt:
1Móz 2,24-25
"A férfi elhagyja apját és anyját,
ragaszkodik feleségéhez"
2019. dec. 31. 11:16
9/18 anonim válasza:
Mi csak pár km-re költöztünk, mégis megkaptam a magamét.
"Te annak örülnél a legjobban, ha a világ másik felére költöznétek, kessze tőlünk."
Amúgy ráhibázott, mert a férjemmel beszéltük, hogy jó lenne külföldön kipróbálni az életet. De nem az anyós miatt mennénk, hanem a saját jövőnk miatt.
Szerintem a te anyósod is előrébb helyezi magát, mint a jövőtöket.
Csináljatok tovább, ahogy nektek jó.
2019. dec. 31. 11:37
10/18 anonim válasza:
"(a házasságot is nagyon nehezen akarta engedni) "
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!