Szerintetek ez még belefér vagy ez már sok anyós részéről?
Vigyázott a fiamra egy másfél órára. Nem sűrűn kérünk tőle ilyet, de most sajnos, így jött össze.
Mindent kiraktam, ami kellhet, elmondtam mi hogy legyen(mert még eddig 2x vigyázott az unokára, hisz ő elfoglalt, pedig 3 percre lakik tőlünk.)
Azzal fogadott hazatérés után hogy unatkozott és rendet rakott a nappaliban a kisasztalon meg virágokat locsolt meg port törölt a nappaliban. Hozzateszem 2 napja takarítottam.
Azt hittem ott menten hanyatt dobom magam. A férjem mondta hogy hagyjam.
Ez másnál is kiverné a biztosítékot?
Ezt miért csinálják?
Köszönöm a válaszokat!
Ezek szerint én is kihasználom anyukámat mert sajnos 1 évben egyszer segitséget kértem tőle abban hogy vigyàzzon a gyerekre pár órát ha tud,mert szeretnénk elmenni karácsonyi ajándék vásárlásra.
Nagyon ritkán kérünk segitséget az is akkor ha nem tudjuk sehogysem megoldani.Anyósom anyukám is dolgozik még.
Nem zargatjuk őket minden féle hülyeséggel ahogy ők sem minket.
Anyósom is idén 2 szer vigyázott az unokára 2-3órát
Ha tudom magammal viszem és tudom h nem gond neki .
Ha tudom h az orvosnál akár órákat kell várni pl hàziorvos oda nem viszem akkor kérek segitséget és megpróbálok sieti
Eddig egyik szülő sem vàgta a fejemhez h kihasználom
vagy csak akkor jó nekünk ha a gyerekre kell vigyàzni.
Szóval nem értem mi a baj h ritkán esik meg de segitséget kért a kérdező
Nálunk senki sem áll neki takaritani.Engem is például zavarna.
Az h őt zavarja?minden ember más
A kérdező köszönje meg a segitséget és mondja el hogy zavarja
Onnantol az anyós döntése h elfogadja e v sem
ha nem tetszik neki akkor legközelebb nemet mond a gyerekmegőrzésre
ennyi
Nagyokosok...
Kérdező neked van igazad! Nekem két fiam van, de hasonló helyzetben eszembe sem jutna a menyem (igen a fiamé is) lakásában rendezkedni.
Felháborító és mintegy jelzésértékű a meny felé, hogy poros a bútor és szárad a virág.
Aki itt hatalmaskodik az anyóspajtás.
Húzzon haza polírozza
Na véletlen elment
Szóval polírozza após pöszijét, ne a menyét regulázza álszent módon.
Ezek a vénasszonyok nem olyan kis ártatlanok ám, ahogy sokan hiszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!