Ti mit szolnatok hozza ha a tavolabb elö anyos, apos egyre többet jarna hozzatok?
Anyos,apos nemsokara nyugdijas lesz
Mar most mondogatjak hogy többet akarnak jönni,hiszen ràernek majd.
Amitöl kifeküdtem;Apos kivágja a fákat,hogy még metszeni se kelljen inkább jönnek hozzánk.
1-2 havonta 1-2 hetekre ideköltöznenek
Eddig evente 2szer hosszuhetvegere jöttek.
Raadasul annyira lustak hogy 1 tejert sem tudod elküldeni öket a boltba.
Zavar mert azt hiszik h a mi dolgunk öket boldogga tenni.A fiuktol varjak el hogy tegyen meg mindent az ö kenyelmükert.
Allandoan kitalalnak valamit ami nekik jo es a nemleges valaszt nem fogadjak el.Lelkiismeret furdalast keltenek hogy elerjek a celjukat.
Hat nem tudom....
mar most gyomoridegem van ettöl
9 ève jarnak ki,vannak osztrak ismeroseik kedves utolso!
Csak tudod a kifogas nehogy megkelljen mozditani a segguket az megy...
Neharagudj 9 ev utan ha neadj gyerek lenne,es kellene pelenka mert elfogyott azt hallgassam h nincs kedvunk setalni meg nincs kedvunk vezetni es bla bla!!
Az nem segitseg h 0-24 ig ket orias csecsemot meg lassunk el.
Kepzeld nem vagyok
de azzal a jeligevel h segiteni jonnek 1 evben egyszer had kerjem mar meg oket ha neadj szukseg van valamire ne egy par hetes gyerekkel kelljen elmenni ha mar itt a “segitseg”
De gondolom te is tipikus szuper anya vagy aki mindent megtudott oldani es soha semmiben sem volt szukseged segitsegre
de neaggodj ilyenre sem kernem meg oket mert 1 meg se tennek
mint irtam egy 56 eves 58 eves no es ferfi aki lustak mindenhez otthon ulnek a seggukon de idejonnek es megy a kivansagmusor
ide akarnak menni oda akarnak menni.
Ugyhogy rajuk szamitani nem lehet,semmiben!!
Az en szuleim ritkan jönnek de basszus 0 nyelvtudassal is elmennek a varosba setalni vagy vasarolgatni es nem azt varjak mikor lepünk be az ajton munka utan hogy az legyen az elsö mondatuk h ök be akarnak menni a varosba kellene aki megoldja öket
ez a nem mindegy!
Nem, nem vagyok szuperanya. De amikor az édesanyám látogatóba jön, eszembe sem jut boltba küldözgetni. Ha rosszul mérem fel bevásárláskor a szükségletet, akkor elugrik a boltba a férjem, vagy elmentem én, a gyereket anyámra bízva. Az biztos, hogy nem kattogtam azon, hogy ki fog tejért menni akkor, amikor még gyerekem sem volt.
Szimplán nem bírod a párod szüleit, ennek semmi köze a tejhez. Mondd meg nekik, hogy nem akarod évi kettőnél többször látni őket.
Meg is fogom mondani neaggodj!!
Meg a sajat szüksegleteiket sem birjak megoldani.
Ha hazalatogatunk nem ugraltatunk senkit tudod
ha dolgunk van elintezzük,vasarolni akarok elintezem
de akkor ezek az a normalis ha a csaladra varok mikor oldjak mar meg az en dolgomat
hiszen azert megyek latogatoba h körül ugraljanak?!
Mi is jarunk baratokhoz neha par napra
eszünk agaban sincs öket azzal traktalni h elakarunk menni boltba vigyenek mar el...
Pofamrol lesulne a bor neharagudj...
Ok ezt csinaljak lassan 9 eve
0-24 ig ulnek a kanapen es teveznek
ha apos megiszik egy lada sort 2 perce van a bolt setaljon mar at konyorgom ne mond azt nekem ez most akkora teher szamara?
Az h az anyos ide jar cipot venni mert ez minoseg,miert is a mi dolgunk h vegig jarjuk a varost?mire a 11.uzletben vegre megveszi???
Hiaba mondod neki h nem erunk ra,eljatsza a kis naccsa asszonyt
Ez a tejes es pelda volt konyorgom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
H ennyire apro dolgot sem tudnak megoldani erted?!
Es pont ezert irtam h evi 2-3 alkalom par nap meg oke
de havonta neharagudj nem azzal fogom eltolteni a napjaimat h minden nap kiszolgalom oket elmegyek nekik bevasarolni
meg egesz nap kisergetem oket mert ok ezt meg azt akarnak venni
Szerintem ez az o dolguk!
Es nincs gyerek!De gyerek mellett biztos meg tobb ido lesz ezekre...
Majd hurcoljuk magunkal egesz nap mert az anyosomek ingyen taxira varnak a szemelyunkben
Es mint irtam ha mi hivjuk oket nem problema,mert ugy keszulok h ittvannak
csak jarnak ki becsbe barataikhoz,mondjak h mennek de mit foglalkozzak veluk jo utat kivanunk erezzek jol magukat
csak mikor visszafele beallitanak h ugx gondoltak maradnak par napot.
koszi szepen es akkor meg jonnek a kivansaglistaval hova akarnak menni mit szeretnenek venni stb
De hidd el nyomatekositani fogom ha legkozelebb beallitanak fordulhatnak is vissza ahonnan jottek...
Kérdező!
Anyósodék 10 év múlva lesznek nyugdíjasok, de te itt görcsölsz 2 napja a témán. Gyereked sincs, de azon kattogsz, hogy ki megy el pelenkáért, ha váratlanul elfogy. Ha nem trollkodsz, szánalmas vagy.
Szanalmas vagyok ahogy az anyosomek is szanalmasak
na bumm most mi lesz
Lehet te nem hallottal arrol h a nok 40 ev utan elmehetnek nyugdijba
aposom meg nem dolgozik mar
nem mindenki szeret àm dolgozni...
eldoglik a tv elott az aposom egesz nap,ahogy itt is ezt folytatja
penzuk meg van,anyos anyukaja ott el az udvaron egy sufniba ami mar konkretan osszedol gyam ala vette igy a mama nyugdija nala landol...
Sajnos vannak ilyen esetek,a csaladomban a nagybatyam felesege is gyam ala vette az anyjat ugyanugy a penz naluk van,jarnak is evente tobbszor nyaralni
Nem lattok a hatterbe en felvazoltam azt mennyire kenyelmes az eletuk,
Es nem az a gond h eljonnek par napra mert ugx alakitjuk a napokat es szamolunk veluk.Hanem amikor nemet mondunk akkor is jöttek.
Most meg az hogy ha nyugdijba megy megtöbbet jönnek hat köszi szepen...
De megfogom mondani elöször finoman h az a rendszer amit ök gondolnak nem fog menni.
Ha nem ertenek belöle akkor nyomatekositani fogom.
Lehet h nem kedvelem öket mert tudom milyenek,de mindig megadtam a tiszteletet de! azert vannak szabalyok.
Felnött emberek vagyunk,van egy eletünk.
Nem varhatjak el h mindig körül ugraljuk öket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!