Ti mit szolnatok hozza ha a tavolabb elö anyos, apos egyre többet jarna hozzatok?
Anyos,apos nemsokara nyugdijas lesz
Mar most mondogatjak hogy többet akarnak jönni,hiszen ràernek majd.
Amitöl kifeküdtem;Apos kivágja a fákat,hogy még metszeni se kelljen inkább jönnek hozzánk.
1-2 havonta 1-2 hetekre ideköltöznenek
Eddig evente 2szer hosszuhetvegere jöttek.
Raadasul annyira lustak hogy 1 tejert sem tudod elküldeni öket a boltba.
Zavar mert azt hiszik h a mi dolgunk öket boldogga tenni.A fiuktol varjak el hogy tegyen meg mindent az ö kenyelmükert.
Allandoan kitalalnak valamit ami nekik jo es a nemleges valaszt nem fogadjak el.Lelkiismeret furdalast keltenek hogy elerjek a celjukat.
Hat nem tudom....
mar most gyomoridegem van ettöl
"De ha egyszer ottvannak a ferjem szerint mit csinaljon"
kuldje haza oket. ha olyan hulyek hogy 280 km-t utaznak hivatlanul, akkor jo utat kivannek nekik hazafele
Amikor valaki hívatlanul jött hozzám, megmondtam neki, hogy ne haragudjon, de most nem alkalmas.
Igaz, nem utazott 280km-t. De most már el kell mondani nekik, hogy az az alkalom volt az utolsó. Többet csak akkor jöjjenek, ha egyeztettek veletek és fogadjátok őket.
Ha megint jönnek, menjenek szállodába. Ha a férjed nem partner ebben, akkor te menj szállodába, hátha észbe kap. Ha nem, akkor sajnos kénytelen leszel levonni a konzekvenciákat...
Honnan veszed, hogy pici a lakás?
A Kérdező világosan leírta, hogy 3 szobás és a jövendőbeli gyerekszoba üresen áll, azt nem rendezi be vendégszobának.
Ez a megjegyzésemet csak az igazságérzetem diktálja, köze nincs a véleményemhez, amit korábban már leírtam.
"es mint irtam meg tejert sem lehet oket elkuldeni"
Heti provokatív kérdés, ami meglehetősen jól sikerült, hiszen a válaszolók karban szidják a szülőket.
Válaszolók, közületek ki küldi le a boltba tejért a szülőjét, akit évente 2x lát? Egy olyan országban, ahol lehet, hogy a szülők a nyelvet sem beszélik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!