Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ti mit szolnatok hozza ha a...

Ti mit szolnatok hozza ha a tavolabb elö anyos, apos egyre többet jarna hozzatok?

Figyelt kérdés

Anyos,apos nemsokara nyugdijas lesz

Mar most mondogatjak hogy többet akarnak jönni,hiszen ràernek majd.

Amitöl kifeküdtem;Apos kivágja a fákat,hogy még metszeni se kelljen inkább jönnek hozzánk.

1-2 havonta 1-2 hetekre ideköltöznenek

Eddig evente 2szer hosszuhetvegere jöttek.

Raadasul annyira lustak hogy 1 tejert sem tudod elküldeni öket a boltba.

Zavar mert azt hiszik h a mi dolgunk öket boldogga tenni.A fiuktol varjak el hogy tegyen meg mindent az ö kenyelmükert.

Allandoan kitalalnak valamit ami nekik jo es a nemleges valaszt nem fogadjak el.Lelkiismeret furdalast keltenek hogy elerjek a celjukat.

Hat nem tudom....

mar most gyomoridegem van ettöl

2019. dec. 4. 11:40
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
54%
Élősködő banda. A férjednek kellene helyre tenni őket, de egy bąlfasz.
2019. dec. 4. 13:51
 22/41 anonim ***** válasza:
63%

"De ha egyszer ottvannak a ferjem szerint mit csinaljon"

kuldje haza oket. ha olyan hulyek hogy 280 km-t utaznak hivatlanul, akkor jo utat kivannek nekik hazafele

2019. dec. 4. 14:02
 23/41 anonim ***** válasza:
42%
Nah, hát ilyen nálunk is volt anyósomékkal meg a férjem kisebb testvéreivel.Idejöttek havonta kb és itt aludtak napokat az 50 nm-es lakásunkban 3-an és végig kikellett őket szolgálnom mert lusták.Teljesen kivoltam tőlük.Legutolsó alkalommal már alig szóltam hozzájuk illetve bunkóra vettem a figurát.Azóta ritkán jönnek.Én azt tanácsolom ne hagyd magad!
2019. dec. 4. 14:24
 24/41 kovpet ***** válasza:
52%

Amikor valaki hívatlanul jött hozzám, megmondtam neki, hogy ne haragudjon, de most nem alkalmas.

Igaz, nem utazott 280km-t. De most már el kell mondani nekik, hogy az az alkalom volt az utolsó. Többet csak akkor jöjjenek, ha egyeztettek veletek és fogadjátok őket.

Ha megint jönnek, menjenek szállodába. Ha a férjed nem partner ebben, akkor te menj szállodába, hátha észbe kap. Ha nem, akkor sajnos kénytelen leszel levonni a konzekvenciákat...

2019. dec. 4. 14:33
 25/41 anonim ***** válasza:
52%
Ha így akarnak Ausztriában nyaralni, és szó nélkül beállítanak, akkor vállalják a következményeket is. A férjeddel együttműködve kéne ennek gátat szabni. Én például a következő ilyennél valószínűleg széles mosollyal fogadnám őket, majd elmesélném, hogy a hétvégén házi buli lesz, ott alvós vendégekkel (közben hívnék is haverokat). Szóval üljenek le, igyanak egy teát/kávét, addig keresek nekik a környéken olcsó szállást, hogy legyen hol éjszakázniuk a kiruccanásuk alatt. Az elképedés mértékétől függően fokoznám a sztorit, majd a végén nyíltan rákérdeznék, hogy ugye nem 2 heti ingyen hotelre számítottak? Itt lehetne megszabni a határokat, ha a férjed nem hunyászkodik meg.
2019. dec. 4. 14:37
 26/41 anonim ***** válasza:
50%
Mivel felnőtt emberek vagytok, így a játszmázásokat (pl menjetek el pont véletlenül abban az időben otthonról, stb) nem tartom korrektnek, esetleg akkor, ha tinédzserek lennétek. De mivel lassan harminc éves leszel, állj ki magadért, a privát szférádért és nyisd ki a szád!! Őszintén mond meg nekik, hogy számodra ez nem megfelelő, miért gondolják, hogy ők beoszthatják az időtöket, elvégre felnőtt különálló emberek vagytok, pont ez az élet rendje. Ha férjed sem áll melléd, na az szégyen. H te sem állsz ki magadért, akkor ne panaszkodj itt, hanem tűrj... Töketlenek...
2019. dec. 4. 14:55
 27/41 anonim ***** válasza:
23%
Azért vagy ennyire ellenséges, mert még nem ismered a szülői szeretet. Ehhez neked is azzá kell válnod. Tudom lepontoznak ezért a kommentért, de hidd el, minden meg fog változni, ha jön a baba. Te is nyomulni fogsz, hogy biztonságban tudd életed értelmét, akár még felnőtt korában is.
2019. dec. 4. 15:35
 28/41 anonim ***** válasza:
62%
Szülői szeretet hogy a nyakukra telepednek hetekig egy pici lakásban? Én eddig azt hittem, ezt élősködésnek hívják...
2019. dec. 4. 15:54
 29/41 anonim ***** válasza:
42%

Honnan veszed, hogy pici a lakás?

A Kérdező világosan leírta, hogy 3 szobás és a jövendőbeli gyerekszoba üresen áll, azt nem rendezi be vendégszobának.

Ez a megjegyzésemet csak az igazságérzetem diktálja, köze nincs a véleményemhez, amit korábban már leírtam.

2019. dec. 4. 16:02
 30/41 Andizsuzsi ***** válasza:
54%

"es mint irtam meg tejert sem lehet oket elkuldeni"

Heti provokatív kérdés, ami meglehetősen jól sikerült, hiszen a válaszolók karban szidják a szülőket.

Válaszolók, közületek ki küldi le a boltba tejért a szülőjét, akit évente 2x lát? Egy olyan országban, ahol lehet, hogy a szülők a nyelvet sem beszélik?

2019. dec. 4. 16:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!