Huszonéves nők! Élnétek együtt a párotok anyjával?
Az anya egyedül él, de nem tudja teljesen eltartani magát, ezért beköltözne hozzátok az amúgy sem túl nagy albérletbe. Neked ez hosszútávon (konkrétan amìg él) elfogadható lenne? Ha igen miért, ha nem miért nem?
Továbbá, szerinted egészséges manapság több generáció együttélése ilyen formában, mint a fent említett helyzet?
Teljesen kizárt.
A pasidnak van egy gyereke mástól akit támogat. (meg exanyucit is)
Aztán jön anyós....
Most komolyan ez volt a legjobb pasi a közeledben!?
Ez a helyzet már ott elbukott, hogy gyereke van mástól.
Ennek a kapcsolatnak rövid időn belül vége, de előtte szét fog baccni az ideg ezt garantálom.
"A barátom azt mondta, ő se akarna vele élni, de jelen helyzetben nincs hova mennie, és hogy nekem van választásom, hogy kiszállok, ha nem tetszik, neki ezzel kell együttélnie, mert az anyja."
Innentől kezdve miben reménykedsz?
Egyértelműen a képedbe lett mondva, hogy az anyja jön, neked meg ha nem tetszik fel is út, le is út!
Ne haragudj, de magára egy kicsit is adó nő már nem lenne ott! Ha ezt eltűröd, holnap veled törlik fel a klozetot, az anyjával egyetemben, de akkor meg is érdemled!
... és mindezt egy albérletes, gyerektartásos, csóringer paliért! Az eszem megáll
"A barátom azt mondta, ő se akarna vele élni, de jelen helyzetben nincs hova mennie, és hogy nekem van választásom, hogy kiszállok, ha nem tetszik, neki ezzel kell együttélnie, mert az anyja."
Nekem ez az a pont, amikor összeszedném a cuccaimat és mennék. Ennek a kapcsolatnak semmi jövöje, mindig te lennél az, aki az utolsó a sorban, az anyja meg a gyereke fontosabbak.
Ha van egy kis önérzeted, akkor a lehetö legrövidebb idö alatt keresel más lakhatási lehetöséget és költözöl.
Nem. Inkább elhagynám.
Menjen en dolgozni, ha nem áll jól egészségügyileg akkor csináljon egy vagyonőrit a munkaügyin keresztül és üljön be egy Tescóba őrködni.
Van megoldás, csak akarni kell. Vannak kímélő munkák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!