Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Huszonéves nők! Élnétek...

Huszonéves nők! Élnétek együtt a párotok anyjával?

Figyelt kérdés

Az anya egyedül él, de nem tudja teljesen eltartani magát, ezért beköltözne hozzátok az amúgy sem túl nagy albérletbe. Neked ez hosszútávon (konkrétan amìg él) elfogadható lenne? Ha igen miért, ha nem miért nem?

Továbbá, szerinted egészséges manapság több generáció együttélése ilyen formában, mint a fent említett helyzet?

2019. dec. 2. 12:53
1 2 3 4 5 6
 11/55 anonim ***** válasza:
77%

Hát, én nem vagyok huszonéves, de az anyósom velünk el. Mondjuk saját ház és nem is kicsi.

Nem jó. Nagyon nem. De az anyja.... Még bírom -10 éve- de nem tudom meddig fog még menni.

Ha nem akarod, ha kicsi ellenérzésed is van vele szemben, ne menj bele.

2019. dec. 2. 13:23
 12/55 anonim ***** válasza:
46%
Velunk el az anyos, nagyon jo a kapcsolatunk nagyon jol kijovunk es nem szol bele semmibe sem! En szeretek igy elni. Nem ertem az anyos szidas miert elterjedt.
2019. dec. 2. 13:24
 13/55 SötétségÁsítóSzája válasza:
41%

Kabát van, gomb kerül...

Menekülj.

2019. dec. 2. 13:25
 14/55 A kérdező kommentje:

Nincs az anyósnak semmije, mert a második férje, aki a párom apja teljesen elszegényedett és odalett a házuk is...

A páromnak ezenkívül van egy becsúszott gyereke, akit támogat, szòval esèly sincs rá, hogy az anyósnak szobát vagy kis lakást fizessünk.

Én meg ettől kivagyok, hogy mindig máshova megy el a pénz, és olyannal kell lakni, akivel nem akarok, hiába szeretem a párom és vele jól érzem magam...

2019. dec. 2. 13:27
 15/55 anonim ***** válasza:
59%

12!

Mert az esetek 99%-ban két felnőtt eltérő generációból való nő nem nagyon tud együtt élni. Biztos ismered a momdast: két dudás egy csárdában....

2019. dec. 2. 13:28
 16/55 anonim ***** válasza:
89%

Kis albérletbe nem.

Amúgy a több generációs együttélést nem feltétlenül tekintem halálraítélt dolognak, de

- ez a konkrét személyektől függ

- elég nagy, elszeparált tér kell hozzá, hogy a felek ne legyenek egymás nyakán

2019. dec. 2. 13:30
 17/55 anonim ***** válasza:
90%

Főnyeremény ez a pasi!

Ha van egy csöpp eszed, akkor már keresed a dobozokat és megrendelted a fuvart magadnak!

2019. dec. 2. 13:31
 18/55 anonim ***** válasza:
80%

nem írod, hogy mennyi idős, mennyire beteg vagy rászorult az anyós jelölted. Megmozgatnék mindent, hogy segítsek neki, de nem költöznék össze vele. Ha van bármilyen méltányossági alapja, igényelhet lakást az önkormányzattól, vagy olcsóbbat kereshet, amire futja. Ha viszont ő és a fia együtt akarnak élni, akkor te hiába lobogtatsz bármilyen lehetőséget. Két választásod marad, mész vagy maradsz.

Lehet nagyon jó a kapcsolat, de ha 3 szereplős lesz és az legalább az egyik félnek nem felel meg, akkor nem lehet fenntartani és tovább kell lépni.

Biztos, hogy fájdalmas neked is, nem így tervezted az életed. Fájdalmas a párodnak is látni, hogy az anyja segítségre szorul és ő tehetne valamit, de te ezt nem akarod. Neki nincs választása, az anyja és közted értve, de neked van, bármilyen szomorú is.

Ez egy erős próbája a kapcsolatotoknak, és nem vagy rossz ember akkor sem, ha nem vállalod. Nem egy ideiglenes állapotról van szó, hanem a következő 10-20(30?) évedről, amit nem az anyja felügyelete mellett szeretnél leélni. Ezt a párodnak is meg kell érteni és elengedni egymást, ha ő másképp nem dönt.

2019. dec. 2. 13:32
 19/55 anonim ***** válasza:
82%

Ebben a helyzetben nem.

Ha van egy nagyobb ház, ahol mindenkinek meg van a saját élettere, az talán működik. De csak akkor, ha egyébként is jól kijönnek egymással.

De így én még a saját szüleimmel sem szeretnék együtt élni, pedig imádom őket. Akkor miért élnék együtt más szüleivel?

Átmenetileg is okés lenne, hiszen nyilván segítjük egymást. De örökre együtt élni? Nem.

Valószínűleg tönkre fog menni a kapcsolat.

2019. dec. 2. 13:33
 20/55 anonim ***** válasza:
75%

Nem mindegy, mennyi idősek vagytok.

Nem mindegy, hogy az anya 50 éves vagy 70, a pasi gyereke 3 éves vagy 30, stb.

Minél fiatalabbak a szereplők, annál nagyobb nem a válasz.

2019. dec. 2. 13:43
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!