Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Lányok ti örülnétek neki?

Lányok ti örülnétek neki?

Figyelt kérdés
ha anyös olcsóbban be tudja nektek szerezni a tisztító és mosószereket és pipere cuccokat, sőt van h pénzt se fogad el érte.
2019. nov. 20. 13:16
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
34%
Arany Zebra (csak kíváncsi vagyok, hogy semleges választ is érint -e a mai lepontozási hullám).
2019. nov. 20. 16:12
 12/16 anonim ***** válasza:
17%
Tisztítószereknek örülnék,de csak akkor,ha ki is fizethetem.Ingyen nem szeretek kapni semmit,csak ha ünnep van(olyankor ugye lehet viszonozni,megajándékozni egymást).
2019. nov. 20. 16:25
 13/16 anonim ***** válasza:
14%
Na de azt a piperecuccot, amit én használok? Tudna olcsón Bobbi Brown cuccokat szerezni?
2019. nov. 20. 16:29
 14/16 anonim ***** válasza:
17%
Amiket én szeretek használok azokat nem tudná beszerezni olcsoban.max Németországbol.
2019. nov. 20. 17:29
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Örülnék!

De ő még az üdítőt is tőlünk vitte, mert neki annyira nem volt ideje boltba beugrani mert annyira sietett haza a városból és azt mondta adjunk má ha van nekünk! De nem jött fel sem érte, hanem a férjem vigye le. Ő persze adott. Én nem adtam volna, mert szánalom hogy ott volt és 5 perc kitérő ha lett volna a közeli bolt amíg be meg kijön és folyton boltba jár! De most nem... most még ezt is tőlünk viszi má. Felháborított a pofátlansága. Férjem meg nem mer még erre sem nemet mondani.

2019. nov. 21. 17:18
 16/16 anonim ***** válasza:
76%
Nem értem a lepontozást. Ha azokat a cuccokat tudja beszerezni, amiket amúgy is használok, azt elfogadnám, és megpróbálnám valahogy viszonozni. De ha adna egy csomó ismeretlen összetevőjű kencét, vagy olyat, amiről tudom, hogy nem szeretem, azt nem használnám.
2019. nov. 21. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!