Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Szerintetek jogosan kiakadtam?

Szerintetek jogosan kiakadtam?

Figyelt kérdés

Anyós nem az a kategoria aki szeretné az unokáját, hanem majom szeretete van. Pl vettek a fiamnak egy kezes-lábast mikor megszületett.

56 cm született, és 56 cm ruhát vettek neki.

Utana 1 héttel késöbb szólt az anyósom hogy ha"" kinövi" a ruhát a gyerekem akkor adjuk neki vissza!normális ez? Szerintem nem. Mert egy Ajándékot nem szokás vissza kérni tudtommal!

Na jó vissza adtam neki, mert amúgy is kicsi volt már rá.

A másik meg az hogy már 8 hónapos, de 8 hónap alatt semmit nem vedtek neki, ami nem is baj mert azt vissza kérnék ugyan úgy. De ez mindegy is.

A harmadik eset.

Anyósnak küldtem képeket, videókat a gyerekemről, mikor mászik, játszik, vagy épp bohockodik.

A következő nap, már fent volt a Facebookon amit a parom és én sem szerettük volna.

Mondtam neki hogy engem vagy az Apját kérdezze meg hogy FEL E RAKHATJA IDE VAGY ODA!!

ERRE OKÉS.

NA ELTELT EGY KÉT ÓRA ÉS MÁR FENT VOLT A GYEREKEM.

Na én fel hívtam el eligazította.....

Erre ő meg flegmázik meg bunkózik, meg elhord mindennek mert én mertem neki szólni.

Azt mondtam neki, hogy senkit nem kérdeztél meg higy fel e rakhatod....

Mert ez az egy gyerekem van, és nem akarom hogy bazari majom legyen fent a Facebookon.. Aztán ki nyomtam ra a telefont

Most kicsit rosszul érzem magam ettől hogy szóltam. De tudom hogy igazam van.

Szerintetek?

2019. nov. 17. 17:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
21%

2-es, mi közöd van a kérdező helyesírásához?!

Kérdező, természetesen jogosan akadtál ki, és jól tetted, hogy megmondtad neki a véleményedet. Több képet, videót soha ne küldj, így elejét veszed annak, hogy kirakja. A kapcsolattartást a minimálisnál is kevesebbre korlátozd.

2019. nov. 17. 20:03
 12/15 A kérdező kommentje:

Kedves 20:03 köszönöm szépen. Végre egy normális válaszoló....

Nem is azzal van a baj hogy ruhát vesz neki könyörgöm, hanem azzal, hogy vissza kéri. Meg az hogy megvádol hogy nem a férjemé a gyerköc?

Mikor megszületett akkor annyit nem bírt mondani hogy"hé te gratulálok"

Nem idős de nem is öreg. De arra nem volt méltó higy a korházba bejöjjön megnézni hogy élünk e?

De azt elvárja hogy buszozzak be vidékről, be a városba ami kb 5-10 km.

Babakocsival menjek busszal ha a férjem nincs itthon.

Tavasszal szeretném a jogsit lerakni.

De anyósnak van Jogsi meg kocsi, de én buszozzak be. Babakocsi fel a buszra, babakocsi le a buszról. ..

Közröhej

2019. nov. 17. 20:52
 13/15 anonim ***** válasza:
80%
Nem kell eleget tenni az elvárásainak, és kész. Lelkiismeret-furdalás nélkül.
2019. nov. 17. 20:59
 14/15 anonim ***** válasza:
74%

Szerintem nyugodj meg, az emberek 95%-a nem nézi meg mások babás videóit, vagy képeit, mert nem érdekli őket, csak udvariasak. Minden poronty csak a saját családjának nagy szám, más átlapozza. Egyébként a megoldás, hogy nem küldesz semmit, ha ez téged zavar. De akkor az utcán is húzz a fejére zacskót, hogy senki ne láthassa!

A kinőtt ruhát meg amit ő vett, hadd adja már oda a másik unokájának! De ha te tervezel még gyereket, nyugodtan megmondhatod neki, hogy "Bözsi néni/Anyuka, nem szeretném még odaadni senkinek, mert tervezünk kistestvért és annak tartogatom!"

Akkor nem adtad oda és harag sincs. Még örülni is fog, hogy ennyire tetszett az ajándéka.

2019. nov. 18. 13:03
 15/15 anonim ***** válasza:
58%

Ez nem "majomszeretet". És a "méltó" szót sem az értelmében használod.

Különben igazad van, hogy anyósod túl sokat enged meg magának. Én nem küldenék képeket neki, hanem csak megmutatnám neki személyesen.

Sokszor el kell magyarázni neki, hogy ne tervezzen a ti saját pénzetekből vett dolgokkal semmit.

2019. dec. 15. 02:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!