Nálatok mennyire segítenek a bölcsiben a szobatisztaságra nevelésben? Én nagyon kiakadtam! Jogosan?
Kisfiam otthon már ügyesen szól, de persze vannak még balesetek. Gondoltam, ha a bölcsiben napi 8 órát pelenkában van, akkor azzal nem leszünk előrébb, ott is el kellene kezdeni leszoktatni.
Ma reggel is ügyesen bilizett, büszke volt magára, és megbeszéltük, hogy bugyiban megyünk, de szólni kell majd. Örült magának, már gyakoroltuk reggel, hogy hogyan fog szólni majd. Erre amikor reggel adom be, és szólok a gondozónak, hogy akkor segítsenek itt is ebben, kisfiam pedig büszkén mutatja hogy bugyi van rajta, a gondozónő flegmán rám néz, és ennyit mond: „Hát itt nem szól”, és levetették róla a bugyit, rá kellett adnom egy pelenkát.
De legalább normálisan mondta volna, hogy „De jó, ügyes vagy, majd akkor gyakoroljuk itt is, de most még legyen rajtad pelenka”, azt is el tudom fogadni, de nem ezt a lekezelő félmondatot, szegény kisfiam pedig úgy örült reggel. (Mellesleg persze hogy nem szól, mert tudja, hogy pelenkába lehet pisilni, bugyiban nem lehet.)
Nálatok mennyire segítenek? Nem megy ez egyik napról a másikra! Nem várhatom el a gondozónőtől, hogy segítsen?
igenis csapj az asztalra és te is hasonló flegma stílusban közöld a "kedves" gondinénivel,hogyha nem segít a szobatisztaságban csak még jobban összezavarja a gyereket akkor te megkeresed a bölcsivezetőt és panaszt teszel!
Én anno hasonló helyzetben így tettem..utánna kenyérre lehetett kenni a gondozónőt!
ne hagyd hogy bezavarják ezzel a gyermeked mert akkor rosszabul jártok és többel kötitek be!!Legyél egy kicsit erélyesebb és igenis mond meg neki holnap reggel hogy már pedig ne adjanak rá pelenkát!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!