Nőként megbíztok párotok szüleiben? Volt, hogy megbántátok a bizalmatok osztogatását velük szemben?
Volt egy mütetem.Nögyogyaszati meg a szüleimnek sem mondtam el ne aggodjanak es ne kerdezgessek allandoan.
Neki elmondtam.Mivel mondtam neki h a szüleim sem tudjak
szoval o az akit ebbe beavattam gondoltam leesik neki a tantusz h ez maganügy,es tisztelve erzi magat h neki elmondtam.
Erre masnap jön h a munkahelyen megkerdezte,ismerem sok munkatarsat es egyebkent is falu,gondolhatjatok.
Jön h 2 munkatarsanak is volt mehszaj plasztikaja.
1.nekem konizaciom volt p4 es rakszüres miatt(mehnyak csonkitas)
2.tök hülyesegeket magyarazhatott akinek elmondta
es meg ö nyugtat h ez semmi mütet ez csak mejszajplasztika
Persze tök ugyanaz
Pedig elmondtam mi a mütet menete
Azota soha semmit nem osztunk meg vele
Aztan idövel rajöttünk h a mi eletünket kipofazza a faluban.
Senkinek semmi köze hozza
Soha többet nem nyilunk meg nekik.Nem lehet benne bizni
Apósom meghalt. Anyósomban soha nem bíztam meg, és soha nem is fogok. Ok: mindenbe, kérés nélkül, nagyon durván bele akar szólni. A legbelsőbb magánügyeinkbe is. De ő mindenkivel szemben ilyen, mindenkit irányítani akar.
Amint megismertem a természetét, döntöttem. Semmilyen magánügyemet, személyes dolgomat nem osztom meg vele. Ennyi. Így nincs is mivel visszaélnie. Párként sem mondunk neki semmit a közös dolgainkról.
Volt. Joban voltunk sokat meseltem nekik. Sajnos a beosztasomrol es a fizetesemerol is egyszer. Ezután anyósom azt mondta, de jó akkor az én fizetesembol megelunk 2-en es minden szuper. Ugyanis a fia nem szeretett dolgozni és en ezt elegge nagy prpblemanak ereztem. O is mindig nyaggatta a fiat menjen dolgozzon, de miutan megtudta az en keresetem ugy volt vele majd en eltartom a felnott fiat es elegedetten hatradolt, hogy milyen jo a kisfianak.
Szerintem nekem nem.lett volna szabad ezt sose elmondanom. Igaz ez rola allititt ki bizonyitvanyt, hogy neki igy is jo, ha fiat a feleseg tartja el hosszu evekig...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!