Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Apos előttem is vetkőzik....

Sterre kérdése:

Apos előttem is vetkőzik. Szerintetek mit csináljak?

Figyelt kérdés
Abba a helyzetbe kerültünk hogy max egy fél évre barátommal az anyóshoz költöztünk mivel ujitsuk fel a mi házunkat. Nem is evvel van a baj hanem az apóssal. Anyosnak van egy nyári konyhája ahol fürdő is nyílik egyben vele és van külön a ház. Észrevettem hogy apos nem szégyenlős. Mármint simán levetkőzik meztelenre is amikor ott vagyok. Nem nézek oda persze még azonnal el is jövök onnan de amint másnap máshol vagyok ott kezd el vetkőzni és megy a másik zuhanyba. Nekem ez nagyon kényelmetlen igazából nem is tudok már ez végett meglenni a házban. Apos annyival letudja hogy ő nem fog szégyenlősködni. Megegyszer hangsúlyozom én nem látok soha semmit mert nem vágyom rá kíváncsi és nem is nézek oda! Mintha az após direkt bosszantasbol csinálná ezt. Beszéltem barátommal és mondtam is neki hogy én úgy látom helyenvalonak higy elmegyünk addig albérletbe. Beszélt az apjával de mégis az ő házuk. Ha azt szokta meg akkor én nem állok az útjába viszont nagyon kényelmetlen a helyzet. Tudtok valamit tanácsolni?
2019. nov. 7. 23:54
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
75%
...szóval még cukros is szegény.
2019. nov. 9. 17:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!