Szerintetek az normális, hogy anyám ennyire szégyenlős előttem?
Pl. mikor fürödni megy nekem be kell bennem a szobámba nehogy meglássam törölközőben, aztán egy pólót vagy egy nadrágot se mer átvenni előttem és még sorolhatnám. Csak velem ilyen, a nővérem meg apám előtt simán csupaszkodik.
16/f
Teljesen normális, a férje előtt meg a szinte felnőtt azonos nemű testvéred előtt "csupaszkodhat", az nem zavarja.
A te eseted más, kamasz fiú vagy, ébredező ösztönökkel, vágyakkal, felfokozott kíváncsisággal. Ha kiskorodtól ezt a pucérságot szoktad volna otthon, ez lenne természetes. Nyilván nem így van, normális az anyud reakciója.
Egyébként HONNAN TUDOD, hogy csupaszkodik apád, nővéred előtt? Remélem, nem leskelődsz?
Az, hogy nem akar pucéran flangálni előtted, oké.
De azt nem értem, hogy ha magára teker egy törülközőt, akkor minek ennyire kerülni a másikat.
Strandra se megy? Vagy veled nem megy? Vagy ez pl. hogy működik nálatok?
#3: azért ahhoz nem kell "leskelődni", hogy tudja, hogy az apja előtt is "pucérkodik" az anyukája, meg ahhoz se, hogy tudjon róla, hogy csak őt küldik be a szobájába ilyenkor, a nővérét meg nem.
#4 az ilyeneket én se értem
#5 nem járunk strandra, de valószínűleg bikiniben is ezt csinálná
Az normális, hogy szégyenlős a kamasz fia előtt.
De az nem, hogy ezért neked kell elvonulni.
Ha át akar öltözni akkor tegye elvonulva és ne mászkáljon ki a fürdből egy szál törölközőben.
8-as, nálad a pont!
Ha szégyenlős a fia előtt, akkor menjen fürdőköpenyben! Nehogy már azért küldje be a fiát a szobájába, mert nem képes valamit magára venni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!