Apos előttem is vetkőzik. Szerintetek mit csináljak?
Mond neki hogy a fiának is pont ilyen van csak nagyobb.
Emiatt hülyeség lenne albérletbe menni mert a felújítás amúgy is viszi a pénzt, fel kell pörgetni a munkálatokat addig pedig tűrni, gondolj bele az albérlet 50-200e/hó + kaukció.
De amúgy szépen írsz:) ujitsuk, evvel meg ez végett. Meg lehet kérdezni melyik megyéből vagy?
Nem gúnyból mondtam, leírva furcsa de ha hallja ezt az ember erre mondjuk hogy ízes:)
Ha meg csak most tanulnod akkor gratulálok mert helyesebben írsz mint néhány olyan ember aki amúgy már gyermekkorától tanulja:)
Vannak barátaim a határon túlról, Felvidék, Kárpátaljai és Erdély nagyon élvezem a beszélgetést velük jó ízesen beszélnek mondjuk ők meg azt mondjak mi meg kitört nyelvűek vagyunk:D
Nekem egyszer volt egy osztálytársam. Jó haver volt sokat voltunk nála.
Az apja egy alsóban rohangált a lakásban.
Hű papucs férj volt de így nyitott ajtót anyumnak mikor egyszer jött értem.
Ne tudd meg mi volt😂😂🤣
Te vagy az o hazaban, nem neki kell alkalmazkodni.
Vagy elviseled vagy kulonmentek
Sajt tapasztalat alapján írom, szerintem sürgetni akarja, hogy visszaköltözzetek a saját házatokba.
De emiatt szerintem ne menjetek albérletbe, csak siettessétek meg a felújítást és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!