Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Apos előttem is vetkőzik....

Sterre kérdése:

Apos előttem is vetkőzik. Szerintetek mit csináljak?

Figyelt kérdés
Abba a helyzetbe kerültünk hogy max egy fél évre barátommal az anyóshoz költöztünk mivel ujitsuk fel a mi házunkat. Nem is evvel van a baj hanem az apóssal. Anyosnak van egy nyári konyhája ahol fürdő is nyílik egyben vele és van külön a ház. Észrevettem hogy apos nem szégyenlős. Mármint simán levetkőzik meztelenre is amikor ott vagyok. Nem nézek oda persze még azonnal el is jövök onnan de amint másnap máshol vagyok ott kezd el vetkőzni és megy a másik zuhanyba. Nekem ez nagyon kényelmetlen igazából nem is tudok már ez végett meglenni a házban. Apos annyival letudja hogy ő nem fog szégyenlősködni. Megegyszer hangsúlyozom én nem látok soha semmit mert nem vágyom rá kíváncsi és nem is nézek oda! Mintha az após direkt bosszantasbol csinálná ezt. Beszéltem barátommal és mondtam is neki hogy én úgy látom helyenvalonak higy elmegyünk addig albérletbe. Beszélt az apjával de mégis az ő házuk. Ha azt szokta meg akkor én nem állok az útjába viszont nagyon kényelmetlen a helyzet. Tudtok valamit tanácsolni?
2019. nov. 7. 23:54
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
34%

1. Ha após ezt szokta meg, neki ez a természetes, akkor ezen nem fog a ekdvedért változtatni.

2. Az ilyen, meg hasonló helyzetek miatt nem okos ötlet anyó-apóshoz költözni.

3. Költözzetek külön egy albérletbe (fél évig egy szoba is elég), akkor nincs ilyen helyzet.

2019. nov. 8. 07:10
 12/21 anonim ***** válasza:
20%
Vetkőzz Te is, hátha valami jó sül ki belőle.
2019. nov. 8. 07:55
 13/21 anonim ***** válasza:
26%
Apósod egy tapló. A férjem is szokott otthon itthon egy szál semmiben lenni. De ha vendég van nálunk, nem teszi. Tegnap itt voltak a lányom barátnői. 12 éves kislányok előtt kellett volna pucérkodnia, mert ő van itthon, alkalmazkodjanak hozzá a vendégek?
2019. nov. 8. 08:53
 14/21 anonim ***** válasza:
91%

Én azt mondanám neki: "Laci bácsi, lenne egy kérésem. Én nagyon kellemetlenül érzem magam, amikor a szemem láttára levetkőzik. A mi családunkban ez nem szokás, nem vagyok hozzászokva, azt se tudom, hova nézzek ilyenkor. Megtenné, hogy mielőtt levetkőzik, szól, hogy ki tudjak menni a szobából?" Ha igent mond, megköszönném.

Ha nem mersz ezzel bátran elé állni, kérd meg a barátodat, hogy közvetítsen.

Szerintem nem bosszantásból teszi, csak ehhez van hozzászokva. Nem szégyellős és szerintem nem is érti, másokat ez miért zavar. De ennyit igazán megtehet a kedvedért, fél év nem olyan nagy idő.

2019. nov. 8. 09:21
 15/21 anonim ***** válasza:
66%

Élvezi az öreg, hogy előtted lobalja.

Nevess rajta és fordulj el.

Ne foglalkozz vele.

2019. nov. 8. 11:02
 16/21 anonim ***** válasza:
82%

" A férjem is szokott otthon itthon egy szál semmiben lenni. De ha vendég van nálunk, nem teszi. "

Azért nem mindegy, hogy a "vendég" ott van 2-3 órát, vagy fél évet folyamtosan! Meg a kérdezö sem 12 éves kislány, szóval azért nem kap sokkot, ha netán meglátja az apóst.

Az após meg csak nem zavartatja magát a saját otthonában.

(Ettöl függetlenül elég primitív dolog)

2019. nov. 8. 11:47
 17/21 anonim ***** válasza:
0%

Huhú! Hallod nagyon jól megtanultál magyarul akkor! Le a kalappal előtted ügyes vagy! Nekem szimpatikus,ha kicsit ízes beszédet hallok de erre ahol én élek csak bunkó beszéd van meg egymásra mutogatás nem parasztos beszéd.

A magyar embereket nem szeretem,kinn le is tagadnám hogy magyar vagyok. De szép a nyelvünk ügyesen megtanultad! Gondolom te vagy a nő. Aranyszabály: soha nem lakunk anyósékkal!

Mit szóltál volna,ha szlovákul írunk ide? :D Max a fordító segítségével sikerült volna.

2019. nov. 8. 11:49
 18/21 A kérdező kommentje:
Azért tegyük hozzá hogy nem vagyunk ingyen itt. A barátom és és én is teszünk le egy összeget nekik hónap elején. Szóval nem ingyen élősködünk
2019. nov. 8. 16:00
 19/21 anonim ***** válasza:
71%
Nekem az jutott eszembe erről, amikor 16 évesen egy időre a barátnőmhöz költöztem, akinek az apja ugyanezt csinálta, később még rám is nyomult. Szóval vigyázz!Én leléptem onnan rövid úton.
2019. nov. 8. 19:22
 20/21 anonim ***** válasza:
68%

Mondhattok, írhattok, gondolhattok amit csak akartok: az após meg akarja magát kedveltetni a menyével.

Mi az, hogy ő van otthon? A jólneveltségnek megvannak a maga írott és íratlan törvényei. Miért kell a menye előtt meztelenre vetkőznie? Miért nem tud elvonulni átöltözni a fürdőszobába, WC-be???

Azért, mert magamutogató, cukros bácsi, exhibicionista.

2019. nov. 8. 20:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!