Apos előttem is vetkőzik. Szerintetek mit csináljak?
1. Ha após ezt szokta meg, neki ez a természetes, akkor ezen nem fog a ekdvedért változtatni.
2. Az ilyen, meg hasonló helyzetek miatt nem okos ötlet anyó-apóshoz költözni.
3. Költözzetek külön egy albérletbe (fél évig egy szoba is elég), akkor nincs ilyen helyzet.
Én azt mondanám neki: "Laci bácsi, lenne egy kérésem. Én nagyon kellemetlenül érzem magam, amikor a szemem láttára levetkőzik. A mi családunkban ez nem szokás, nem vagyok hozzászokva, azt se tudom, hova nézzek ilyenkor. Megtenné, hogy mielőtt levetkőzik, szól, hogy ki tudjak menni a szobából?" Ha igent mond, megköszönném.
Ha nem mersz ezzel bátran elé állni, kérd meg a barátodat, hogy közvetítsen.
Szerintem nem bosszantásból teszi, csak ehhez van hozzászokva. Nem szégyellős és szerintem nem is érti, másokat ez miért zavar. De ennyit igazán megtehet a kedvedért, fél év nem olyan nagy idő.
Élvezi az öreg, hogy előtted lobalja.
Nevess rajta és fordulj el.
Ne foglalkozz vele.
" A férjem is szokott otthon itthon egy szál semmiben lenni. De ha vendég van nálunk, nem teszi. "
Azért nem mindegy, hogy a "vendég" ott van 2-3 órát, vagy fél évet folyamtosan! Meg a kérdezö sem 12 éves kislány, szóval azért nem kap sokkot, ha netán meglátja az apóst.
Az após meg csak nem zavartatja magát a saját otthonában.
(Ettöl függetlenül elég primitív dolog)
Huhú! Hallod nagyon jól megtanultál magyarul akkor! Le a kalappal előtted ügyes vagy! Nekem szimpatikus,ha kicsit ízes beszédet hallok de erre ahol én élek csak bunkó beszéd van meg egymásra mutogatás nem parasztos beszéd.
A magyar embereket nem szeretem,kinn le is tagadnám hogy magyar vagyok. De szép a nyelvünk ügyesen megtanultad! Gondolom te vagy a nő. Aranyszabály: soha nem lakunk anyósékkal!
Mit szóltál volna,ha szlovákul írunk ide? :D Max a fordító segítségével sikerült volna.
Mondhattok, írhattok, gondolhattok amit csak akartok: az após meg akarja magát kedveltetni a menyével.
Mi az, hogy ő van otthon? A jólneveltségnek megvannak a maga írott és íratlan törvényei. Miért kell a menye előtt meztelenre vetkőznie? Miért nem tud elvonulni átöltözni a fürdőszobába, WC-be???
Azért, mert magamutogató, cukros bácsi, exhibicionista.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!