Mi a velemenyetek a dologrol? Jol cselekedtem?
Cutegirl!
Nem voltam itt, más dolgom is van, minthogy itt írogassak. Nem vagyok mentőtiszt és nincs másik regisztrációm se. 20 perc alatt kier a mento, hacsak nem a vilagvegen laksz. Telefonos -beszélgetésben nem lehet lemondani. Akkor se, ha fejre állsz. Személyesén, a beteg kell hogy lemondja, ez esetben alá íratnak vele egy papirt, hogy saját felelősségre döntött így. A történeted kamu. Innentől kezdve nem érdekel, több privát üzenetet se írj. Puszika
Okés szellemi fogyatékosok, idéznék Dr. Kunetz Zsolt-tól:
"... És utoljára, ebben az estben teljesen mindegy a sérülés foka, helye és súlyossága, ugyanis, a mentőt le lehet mondani, csak annak vállalni kell a felelősségét is! Itt ez nem történt meg, hiszen a sérültet később kórházba vitték. Egyet nem lehet megtennie egy biztonsági őrnek, a mentőellátást késleltetni!”
Egy téli estén előttünk esett el egy ember, beverte a fejét, nehezen kelt fel. Kihívtam a mentőt, pár perc múlva emberünk felpattant, elrohant. Mentőt újra felhívtam és lemondtam, elfogadták.
Vidékiként Pesten voltunk autóval, mikor rosszul lett a gyermekem. Hirtelen nem találtuk a kórházat, csak tudtuk, hogy a környékén vagyunk, kihívtuk a mentőt. Azt mondták, hogy most nem tudnak kocsit küldeni, de a Madarász utca környékén vagyunk, vigyük be a gyereket és ellátják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!