Mi a velemenyetek a dologrol? Jol cselekedtem?
A mentőt vissza lehet mondani, de nem 20 perc után.
Addigra már ott van, vagy legalábbis a közelben.
Koszonom a valaszod.
A baratom foggal korommel vedi a szuleit,most eloszor lattam rajta,hogy hatalmasat csalodott.Megjegyzem egy budai uri csaladrol van szo.Anyuka nem dolgozik,csak apuka.Nekem felfoghatatlan az,hogy elnek egymas mellett,tele titkokkal,kibeszeletlen elfojtasokkal,amikre az az opcio,hogy ugy teszunk masnap,mintha minden oke lenne.Ha lenne gyerek,nem mernem rajuk bizni ezek utan,ez hetszentseg.Az is erdekes,hogy anyuka egesz nap jozan,mindig este kezd neki az ivasnak.
A mentőt vissza lehet mondani és a pezsgős részt se tartom kamunak.Attól is le lehet részegedni.És ha megijed valaki,hogy jön a mentő és elviszik húllarészegen,igenis bevallja,hogy nem a vértől,hanem a vörösbortól szinesedett el a hányása.
Na de az biztos,hogy nekem nem lett volna gyomrom összetakaritani a mocskot.
Azért nem keres,mert kellemetlenűl érzi magát,hogy így láttad.
Ez már onnantól kezdve kamu, hogy 20 perc után mondtad vissza a mentőt.
20 perc alatt már a kórházban lett volna, néhány perc alatt kiér a mentő.
Nem lehet visszamondani. HA elindult, kijön, ott aláírod, hogy nem kéred az ellátást.
Üdv, mentőtiszt.
NEked kellene orvos, mi az, hogy már mentőtisztként? Kb fél órája keltem és léptem be...
Ennyi erővel én is mondhatom, hogy minden hülye kérdező te vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!