Mi a velemenyetek a dologrol? Jol cselekedtem?
Szia!
Nem mondtam a mentosnek,hogy vert hany,mert nem hanyt vert.Azert tudtuk visszamondani,mert idokozben megijedt,magahoz tert,es mondta,hogy egy uveg vorosbor is becsuszott.Ez szinezte meg a hanyadek szinet,mint tudtuk,kesobiekkben.Nem tudom mennyire vagy tisztaban a betegjogokkal,de ha nem akar a mentovel menni,es mar boven maganal volt,nem fog.A puszis emojit kulon koszonom,nagyon cuki,tukrozi a flegmatikus kommented.
Es de,le lehet mondani.
De szerintem nem ez volt a kerdes,a velemenykifejtest meg megtetted.Reszedrol legyen lezarva,koszonom.
Nagyon szívesen. Próbáltam az értelmi szintednek megfelelni. Tisztában vagyok a betegjogokkal. Azzal is, hogy mentőt visszamondani nem lehet.
Egy alkesz meg nem pezsgőt iszik és az életben nem fogja neked fél komasan bevallani, hogy egy üveg vörösbor is lecsúszott. Mondom, szép próbálkozás volt, kár volt túltolni
Okes,nem tartod hitelesnek a sztorit.
El van fogadva,meg van ertve.
Attol meg megtortent,bar ne lett volna igy.
Lepj tovabb,ne agyalj ezen.
Szemelyeskedesbe meg foleg ne menjunk bele.Nem,nem ismered a betegjogokat,fogadd el.Kulonben tudnad,hogy sajat felelossegre van ilyen opcio.Tobbet nem reagalok Rad.Udv.
Takaritotta volna fel a hanyasat a ferje, aki minden nap pezsgovel itatja!
Nagyon mergezo legkorben nott fel a parod! Hiaba joindulatu ember, rengeteg konfliktusotok lesz meg abbol, hogy o ilyen csaladai mintat latott. Es itt nemcsak az alkoholizmusra gondolok, hanem a kibeszelhetetlen titokra. Arra, hogy az apja gyakorlatilag halalba segiti az anyjat.
A parodnak mi a velemenye az apjarol ill. az anyjarol, mint emberekrol?
Gondolj bele olyanokba is, hogy ha kozos jovotok lesz, eskuvo, gyerek stb. akkor az eskuvon eselyesen ugyanilyen tokreszeg lesz az anyja - es ezt a te rokonaid vegig fogjak nezni. Ha gyereketek lesz, akkor egy alkoholista es egy ot halalba segito ember lesz a nagymamaja es a nagypapaja. Fogjatok-e majd vinni a gyereketeket ilyen emberekhez?
Szerintem csak akkor lehet jovoje a kapcsolatotoknak, ha a baratod hosszu tavon leepiti a kapcsolatat a szuleivel. Szoval, hogy gyakorlatileg ti sosem mentek hozzajuk, legfoljebb o egyedul, az unokat nem viszitek hozzajuk stb. stb.
Nyilvan ezzel most elore szaladtam, de elobb-utobb ez is eljon egy kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!