Lehet a párom anyosnak az esküvon a tanúja?
Figyelt kérdés
Vagyis inkább, hogy szokás e.. Mert ha jól tudom nem zárja ki semmi, hogy a saját gyereked legyen az.(egyébként nem az apjával fog házasodni)
De szoktak ilyet?
2019. szept. 29. 22:48
2/10 anonim válasza:
Azt kér fel tanúnak, akit akar.
3/10 anonim válasza:
Miért zárná ki hogy a gyereke? Lehet tanú.
4/10 anonim válasza:
Na én ezt úgy értettem hogy a párod lesz a tanú az anyukád eskűvőjén.Fura bár lehet miért is ne?
5/10 anonim válasza:
Előző vagyok.Ha a párod az anyukája esküvőjén a tanú sem tartom olyan borzalmasnak.(Fogalmazhatnál jobban is)
6/10 A kérdező kommentje:
Elnézést. Szoval anyósomnak lesz az esküvője az új párjával, aki nem a párom édesapja. Anyós a páromat szeretne, hogy tanuskodjon az esküvőjén.
2019. szept. 29. 23:52
7/10 anonim válasza:
Szerintem ez szép dolog, hacsak nem Hasfelmetszó Jackhez akarna anyósod hozzámenni, és ehhez kéri a fia áldását.
Miért fontos, hogy szoktak-e ilyet? Férjhez is viszonylag kevesen mennek ebben a korban, de attól még szokás.
8/10 anonim válasza:
Nálunk is így volt. Anyukám mikor másodszorra ment férjhez, ő és az új férje a legidősebb gyerekeiket kérték fel tanúnak.
9/10 anonim válasza:
Ha magyar állampolgár, és van érvényes személyi igazolványa, akkor igen. Ja, és betöltötte a 18-at, azt hiszem az is feltétel.
10/10 anonim válasza:
Jól tudod.Nem zárja ki semmi,hogy a gyereke legyen az esküvői tanú.És hogy szokás-e? Mindenki azt hiv tanúnak akit akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!