Miért inkább anyós problémák vannak és nem após?
Az apák a lányuk párválasztásába szeretnek inkább beleszólni....
Amúgy rengeteg csonka család van, apa sehol, vagy éppen, mint volt férjeméknél, apuka a kisszobában tévézett és nem szólt senkihez.
Sosem szóltam bele fiam párválasztásába, neki kell kitapasztalnia, együtt élnie partnerével, max szakítás után közöltem, annyira nem volt szimpi a választottja, .
Sosem vette észre, mert én azt vallom nem nekem kell együtt élnem vele, hanem neki !
INKÁBB szó sokak figyelmét elkerülte. ha nem lenne a kérdésnek valóságalapja anyósviccek sem lennének pl.
néhány após tényleg rossz , de az anyósosokkal van baj INKÁBB mint fordítva. -persze sok helyen egyikkel sincs, ezt nem vitatja senki-
“A 65%-os csak veszekedni meg nöket szidni jár ide, nem kellene reagálni rá, akkor talán idövel leállna az ostobaságaival.“
Ha ezzel rám célzol, meg az ötös válaszomra, amivel pont megvédtem a nőket, hogy semmi rosszindulat nincs bennük... akkor fejtsd már ki észérvekkel, hogy mi bajod van. Továbbá idézz kérlek még legalább két válaszomat, ahol nőket szidni jártam ide. Valahol ellentmondtam neked igaz-e, és azóta a begyedben vagyok? Vagy talán nem is én, hanem egy másik 65%, mert soha sehol nem szidtam a nőket. Szóval most te jössz, bizonyítsd az állításodat:
Hát én csak tapasztalatot tudok írni, a sajátomat: Apósom soha nem bántott, sőt. Viszont az férjem anyukája ott tett be, ahol csak tudott, ráadásul mosolyogva "kicsimnek" szólítva, de a hátam mögött furkálódott.
Aztán született két lányunk, mindketten családosak, két lánnyal, 4 és 7 évesek, másik helyen egy 1 hónapos pici fiú.
Nem fényezésként írom magamról, de mindként vőm szeret. Soha nem szólok bele az életükbe, szívesen látom őket mindig és ők is engem. Ez oda-vissza működik.
A fiús anyákkal nehezebb a helyzet. Így én szerencsésnek mondhatom magam. Nekem nem lett menyem, már nem is lesz.
Van benne valami, hogy az anyós-meny kapcsolat bonyolultabb, mint fordítva. Ezt a környezetemben is tapasztalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!