Miért inkább anyós problémák vannak és nem após?
Mert a nők elviselhetetlenek.
A férfiak meg nem.
2019. szept. 26. 10:42
Nem hiszem, hogy a nők rosszindulatúbbak. Sokszor nem az anyóssal vagy apóssal van gond, hanem úgy összességében a pár családjával, szüleivel, vagy azzal, hogy az illető párja még mindig nagyon függ a szülőktől, nem igazán önálló. Én egyébként sok olyan családot ismerek, ahol a feleség egy tündér, aranyos, kedves, a férj meg totál félelmetes, és minden konfliktusba beleáll. Talán az ilyenekkel nem mernek annyira vitatkozni a gyerekeik párjai.
2019. szept. 26. 10:42
#1 azért nem kellene ennyire általánosítani, mindenkire ezt ráhúzni!
2019. szept. 26. 10:45
Én ezt inkább a klasszikus nemi szerepeknek tudom be, a férfiak dolgoznak, az otthoni dolgokkal a nő foglalkozik. Vagyis azzal is, hogy mi lesz a pici fiával -> milyen nő van mellette -> hogy látja el az otthoni dolgokat -> mibe lehet belekötni (rosszabb esetben nyilván).
Egyébként meg az anyósviccek mindig férfi szemszögből vannak, szóval nekik is megvan a maga gondjuk anyóssal. :)
2019. szept. 26. 10:46
“Az jutott eszembe, hogy a nők alapvetően rosszindulatúbbak egymás között”
Nekem meg az jutott eszembe, hogy ha a fiú egy feltűnő ri_bancot visz haza, az apja elismerően hátba vágja, míg az anyja kiakad. Mások a szempontjaik. Apa hagyja, hogy a saját kárán jöjjön rá mo a probléma az ilyen nőkkel, addig is hadd élvezze ki amit lehet, anya viszont sietne megvédeni a pofára eséstől. Szó nincs rosszindulatról.
2019. szept. 26. 10:52
6/36 A kérdező kommentje:
#5 De nem minden nő r.ibanc, akinek az anyósa egy piszkákódós, mindenbe bele szólok típus. Olyankor mi van?
7/36 A kérdező kommentje:
Tehát például ha aranyos, kedves, okos, normális felfogású és tényleg semmi kivetnivaló nincs a mennyel, akkor mitől védje meg az anyja? Ez érdekelne. Mert az ha egy r.ibanc a meny, akkor megértem.
Mert az anyósok (nők) szeretnek beleszólni mindenbe
34/N
2019. szept. 26. 10:58
7: Azért mert a kisfia még nem vált le róla. Miért hagyná egy felnőtt férfi, hogy bárki piszkálja a feleségét?
2019. szept. 26. 11:04
Anyosom egy tunemeny, aprobb dolgokat leszamitva. Aposommal viszont nem birok nehany napnal tovabb egy legterbe meglenni. Velem nem rosszindulatu, viszont ahogy a csalad tobbi tagjahoz viszonyul, az engem kiakaszt.
2019. szept. 26. 11:09
Kapcsolódó kérdések: