Titeket felkoszont az anyós jelölt a nevnapotokon, szuletesnapotokon?
Igen, jóban vagyunk 🙂
Mondjuk én férfi vagyok, ilyen felállásban ritkábban gond az anyós szerintem.
Ahogy elköltöztünk tőle, a névnapomon csak sms, semmi más. Addig amíg ott voltunk, adtak egy csokit meg ugye személyesen csak felköszöntöttek ha már ott voltunk. De azóta le vagyok szarva a névnapomon. Mert a telefonálás az már túl sok lenne, elég az sms is már. Az meg hogy ezért eljöjjenek?
Születésnapomra na csak eljönnek meg hoznak valamit... De azt is csak azért mert hülyén venné ki magát, hogy a fiához mindenért jön, meg mindenkit köszöntgetnek a párja családjából is, csak engem nem! De szerintem csak ezért. Mert amíg ott laktunk, az volt az ajándék, hogy a lakbérből nem kellett abban a hónapban annyit adnom, hanem kevesebbet. Ezzel le voltam tudva. Se csoki se semmi. Ezt úgy értékeltem, hogy még a fáradtságot sem vették, hogy MIATTAM a boltig eljussanak és egy kis csokit legalább gesztusként a kezembe nyomjanak má.
Vegyél magadnak amit akarsz című dologgal le voltam tudva! Persze mindenki másnál nagy gondot fordítottak hogy mit kapjon.
Névnapra én sem adok semmit anyósomnak viszonzásképp! De a férjem kicseszett velem, mert holott megkértem őt, mégis úgy adta anyukának az ajándékát, hogy tőlünk...
Születésnapokkor mindig felköszöntjük egymást, bár az ő szülinapját nehéz is lenne elfelejteni, mert anyukámmal egy napon születtek. :D
Ők a névnapokat nem tartják, ennek ellenére felköszöntjük egymást akkor is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!