Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ezt hogy kell érteni?

Ezt hogy kell érteni?

Figyelt kérdés

Anyósom szülinapjára kijelentette hogy ne is foglalkozzunk vele, már tavaly is. Tavaly titokban készültünk apósommal, tortát vettünk neki, ajándékot - anyósom tényleg nem készült. Az idén én már pipa vagyok, hogy akkor tényleg nem akar készülni, viszont ha nem köszöntjük fel szerintem megsértődik. Egy kicsit viszont joggal gondolnám azt hogy ha ajándékkal, cukrászdai tortával készülünk meginditájon bennünket egy vacsorára vagy hasonló. Örökké az a problémája hogy szét fog esni a család ha a gyerekek nagyobbak lesznek, mert már csak az ő szülinapjukat tartjuk + sátoros ünnepek.

Nem értek a sorok között? vagy kéreti magát és én csináljak vacsorát nekik?Kapcsolatunk rendszeres, közel lakunk, heti 1-2x találkozunk

2019. szept. 24. 15:00
1 2 3
 11/28 anonim válasza:
15%
Szerintem ő nagyon is jól tudja, hogy fogjátok köszönteni,es igen szerintem is készülhetne valamivel, valami süti vagy valami hideggel..
2019. szept. 24. 18:28
 12/28 anonim ***** válasza:
96%

istenem,

vesztek egy tortát, délután átmentek, két puszi és esztek egy szelet tortát, minek kéne sütnie-főznie?! valszeg elege van belőle

2019. szept. 24. 18:30
 13/28 anonim ***** válasza:
61%
Ne vegyetek neki semmit, húzd meg a fülét, és szóban köszöntsd meg, adj neki 2 puszit, aztán ennyi.
2019. szept. 24. 19:14
 14/28 anonim ***** válasza:
92%

7-es jól írta:

"Akkor illik vacsorát/ebédet főzni, ha Ő hív meg benneteket."

Ennyi.

2019. szept. 24. 19:21
 15/28 anonim ***** válasza:
90%

Ha hozzám így idejönnének a fiatalok (hogy nem is számítok rá), ajándékkal, tortával, akkor főznék egy kávét, vennék elő szörpöt, vennék elő a rejtett tartalékból aprósütit (egy csomag teasütemény mindig van itthon), felvágnánk a tortát, ennénk, beszélgetnénk, és ennyi.

Az megint más, ha ÉN hívom meg őket, hogy jöjjenek el a szülinapomra. Akkor készülök természetesen,(ebéd, sütemények, italok.) De az más, mert én hívtam meg őket.

2019. szept. 24. 19:29
 16/28 anonim ***** válasza:
46%
Végülis rendelhetne nektek egy pizzát, ha már kiszúrjátok a szemét egy bolti tortával. Komoly készülés.
2019. szept. 24. 19:40
 17/28 anonim ***** válasza:
96%
Nézzük az ő szemszögéből: semmi kedve sütni főzni az ő szülinapja miatt ezért kijelenti hogy nem akar nagy felhajtást. Ennek ellenére ti oda allitotok és húzod a szád hogy nem hív meg vacsorara. Wtf?
2019. szept. 24. 20:05
 18/28 anonim ***** válasza:
95%
Lehet ezért nem akar felhajtást mert a saját szülinapján nem szeretne egész nap a konyhában robotolni. Miért várod el higy tortáért cserébe ő vacsorát készítsen?
2019. szept. 24. 20:59
 19/28 anonim ***** válasza:
87%
Ha már annyira ehetnéked van a tortáért cserébe,akkor miért nem hívod meg egy étterembe a torta helyett? Kb a kettő egy árban van. Így neki is van egy olyan napja,mikor nem a konyhában robotok,ês te is adtál valamit.
2019. szept. 24. 21:05
 20/28 anonim ***** válasza:
94%
Inkább fogyózzál azon az estén, a mamának nincs kedve fõzni, és igaza is van.
2019. szept. 24. 21:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!