Ezt hogy kell érteni?
Anyósom szülinapjára kijelentette hogy ne is foglalkozzunk vele, már tavaly is. Tavaly titokban készültünk apósommal, tortát vettünk neki, ajándékot - anyósom tényleg nem készült. Az idén én már pipa vagyok, hogy akkor tényleg nem akar készülni, viszont ha nem köszöntjük fel szerintem megsértődik. Egy kicsit viszont joggal gondolnám azt hogy ha ajándékkal, cukrászdai tortával készülünk meginditájon bennünket egy vacsorára vagy hasonló. Örökké az a problémája hogy szét fog esni a család ha a gyerekek nagyobbak lesznek, mert már csak az ő szülinapjukat tartjuk + sátoros ünnepek.
Nem értek a sorok között? vagy kéreti magát és én csináljak vacsorát nekik?Kapcsolatunk rendszeres, közel lakunk, heti 1-2x találkozunk
istenem,
vesztek egy tortát, délután átmentek, két puszi és esztek egy szelet tortát, minek kéne sütnie-főznie?! valszeg elege van belőle
7-es jól írta:
"Akkor illik vacsorát/ebédet főzni, ha Ő hív meg benneteket."
Ennyi.
Ha hozzám így idejönnének a fiatalok (hogy nem is számítok rá), ajándékkal, tortával, akkor főznék egy kávét, vennék elő szörpöt, vennék elő a rejtett tartalékból aprósütit (egy csomag teasütemény mindig van itthon), felvágnánk a tortát, ennénk, beszélgetnénk, és ennyi.
Az megint más, ha ÉN hívom meg őket, hogy jöjjenek el a szülinapomra. Akkor készülök természetesen,(ebéd, sütemények, italok.) De az más, mert én hívtam meg őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!