Nem mondjuk el anyos es aposjeloltnek, egy ideig ha lesz unokajuk, nagyon durva huzas? 28N
Az is 12 agyban aki szerint mindenkire azonnal ratartozik,ha valakik csaladot alapitanak. Van aki mar akkor elmeseli,ha csak tervezik a kozos gyereket.. van aki csak akkor ha a 6.honapban van.. vagy kesobb.. nem mondtam olyat h el lenne titkolva. Sokan azert alltak mellettem bar nem az anonym kerdesem alatt..hanem az eletben.. mert ha ne adj isten baja lenne a gyereknek nem szulethetne meg stb.. ne ezen csamcsogjon mindenki...
Utolso nagyon vicces vagy.. nem volt szo vegleges eltitkolasrol de olyan nulla a logikad h nem erted. Ne eroltessuk. Szerintem terhesseg 5-6.honapjaig tok butasag elmondani..sajnos lehet baj de ne legyen (barkinel).. igen akkor mar latstik de arra gondolok aki tavol el a rokonoktol es nem latjak amig nem szol vagy nem latogat.
A legjobb az lesz ha 7 honap korul mondjuk el addig nem. Es azert mert: akkor mar biztos jol latni pl egeszseges e jol van e a gyerek minden rendben aztan a masodlagos de szamit h fiu vagy lany :D
Most annal rosszabb nincs ha valaki 2 honaposan vilagga kurtoli mindenkinek anyoseknak is.. majd szegeny elvetel vagy a babaja beteg es el kell venni.. Ez borzalmas!! Kesobb meg mar "stabilabb" hogy megmarad eletben marad,egeszseges..
Talan tenyleg csak a szuletes elott erdemes szolni.. Aki meg hapog h miert nem elobb annak elmondom ezt ..csak megerti. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!