Nem mondjuk el anyos es aposjeloltnek, egy ideig ha lesz unokajuk, nagyon durva huzas? 28N
"A kérdező kommentje:
En megfogadtam h HA lesz gyerek.. akkor ha felno pontosan leultetem es megkerem mondja el mennyit akar beszelni mi zavaro neki es hivjon nyugodtan DE en nem hivom ha azt mondja ne hivjam 10 napig. Biztos nem jo. De erte megtennem."
Persze kérdező. Mert 20 év alatt te semmit nem fogsz változni, semmilyen hatások nem fognak érni, befolyásolni a döntéseidet, hanem maradsz agyilag ezen a zokni szinten, ahogy elképzelted. Elárulom, hogy az emberek változnak, és a döntéseiket nem aza alapján hozzák meg, hogy egyszer régen elhatározták, hogyőaztánbiztosan...
Egyébként milyen problémamegoldás ez? A fennálló problémákkal szembe kell nézni, meg kell mondani, hogy figyelj Marika, elég, ha heti egyszer beszélünk, ha valami fontos dolog van, úgyis szólni fogunk, de zavar, hogy naponta bejelentkezel. Aztán kész.
Még terhes sem vagy, de már eldöntötted, hogy zaklatni fog. Esélyt sem adnátok rá, hogy ne így legyen, és hogy esetleg megtapasztalják ők is a babavárást. De te egy önző egoista nőszemély vagy, mert a "te tested". Az a gyerek ugyanúgy a párod gyereke is, és a szüleinek ugyanúgy az unokájuk lesz, mint anyádnak.
De te inkább ne szaporodj.
"Tehat Neked oke az h heti 3X vagy 4X leellenorizzen anyos jelolt? Marmint a fian keresztul titeket.. hogy nem e haltatok meg nelkule"
Képzeld, anyukámmal naponta beszélek telefonon, és anyós is legalább kétnaponta beszél a férjemmel, van, hogy egy órán keresztül is. pedig mi nem külföldön lakunk, hanem gyakorlatilag fél óra távolságra mindkettőtől. Tovább megyek, rendszeresen találkozunk és vagyunk hétvégén együtt pár órát. Szerintem ez teljesen NORMÁLIS egy család esetében.
Én nem tudom, neked milyen családod lehet, én személy szerint örülök, ha tudok a családtagjaimról, nem is az, hogy "éhen halunk" egymás nélkül, de megbeszéljük, mik történtek, szóval normális szociális életet élünk egymással. És senki nem tekinti ellenőrizgetésnek.
Egyébként javaslom, hogy ha zavar az anyós "rengeteg" érdeklődése, akkor beszéljétek meg vele, hogy anyuka, minden héten mondjuk szerdán meg szombaton ebben és ebben az időpontban felhívunk, beszélünk egy fél órát, de máskor kérlek ne hívj, hacsak nem sürgős, mert ez és ez (kifogás arra, hogy zavar benneteket) van. De semmiképp nem kellene meglépni azt, hogy úgy bántok vele, mintha valami gyermekbántalmazó rokon lenne, aki elől rejtegetni kell a leendő picit.
34-es!
Nekem nem gáz. Én köszönöm, jól megvagyok. Fiatalos ötvenesként dolgozom, a fennmaradó időmben is el tudom foglalni magam, nekem nem az életem kiteljesedése az unokázás. (Ő pitcháskodott, nekem meg egy gonddal kevesebb.)
Ha le sem sz@rna minket kb csak epp hogy erdeklodne az lenne a Mennyorszag! :D
Igy meg 2-3 naponta szegeny ugyanazt a valaszt kapja h nincs semmi :D
😂😂😂😂
Akkor jo lesz. Nem masnak akarok megfelelni.
Arra voltam kivancsi h mas mennyire el ugy ahogy nem neki kenyelmes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!