Nem mondjuk el anyos es aposjeloltnek, egy ideig ha lesz unokajuk, nagyon durva huzas? 28N
Amúgy nyugodtan. Velünk is eljátszotta egyszeri leány (konkrétan férjem lánya). Egyik nagyszülőpár sem léphetett be hozzájuk 8 hétig, és még utána 4 hónapig nem foghatta meg senki a gyereket.
Most már szabadulna, idepasszolná boldogan, csakhogy én már túlléptem ezen (mondjuk nekem nem volt nehéz, én csak a nagypapa felesége vagyok). Kb. most tart ott, hogy begolyózik a fiatalasszonyka (lett közben rá egy évre egy másik is nekik.)
Vigyázni kell, mert ez kétélű dolog.
Ez nagyon rossz elképzelés. Megalapozod vele életed hátralévő részére a rossz anyós menny viszonyt.
A párod szüleinek nem vagy a lánya, ez igaz, viszont a párod a fiúk, aki ugyanúgy szülője az unokájuknak.
Total jogosan aggodok. Mivel anyos 2-3 naponta felhivja vagy ir paromnak h "mi ujsag veletek fiam vagy gyerekek" !?????!!! Mi szukseg erre. Pokolla teszi azt az idot. Ugy erzem azt hiszi ha nem hivna 2-3 naponta parom azt hinne meghalunk nelkule. Pedig igy halunk bele.
Ez a 2-3 nap zaklatas ? Amugy nem aruljuk neki el mi van. Csak azt irja vagy mondja parom "semmi sincs anyu tovabbra sem de kosz a kerdest puszilunk titeket" mindiiiig ugyanaaaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!