Nem mondjuk el anyos es aposjeloltnek, egy ideig ha lesz unokajuk, nagyon durva huzas? 28N
"Ezert jobbnak latom. Mintsem a konfliktust h miert nem beszelek 2 hetente a majdani allapotrol.."
Most komoly, két hetente felhív, hogy mi a sz@r van veletetek, és az nektek sok? Gondolom, ha nem hívna, akkor az lenne, hogy milyen szemét, nem is érdeklitek.
Hatalmas bunkóság, amire készülsz, de itt a fő hunyó a párod, ha ebbe belemegy. Ha csak nem bántalmazták vagy hanyagolták el súlyosan a szülei, ezt nem érdemlik. Ez nem is sértő, vagy duzzogásra késztető dolog, ez bántó, fájdalmat okozó húzás. Nem szoktam rosszat kívánni, most sem teszem, csak gondolj bele: fiatok születik, s a leendő menyed lejátssza veled ugyanezt. Neked hogy esne? Függetlenül attól, hogy te az anyósok gyöngye lennél, tudjuk, és csak fél évente hívnád fel a gyerekedet, hogy megtudj róluk valamit. Ellenben leendő menyed anyja már rég unokát dajkál, amikor te még azt sem tudod, hogy a gyerek egyáltalán megfogant. Csak ha már vizionálunk...
Én most vagyok 16 hetes. A 12. hétig senkinek nem mondtam el, akkor a szűk családnak.
Azok persze kipofázták.
Én megmondtam, hogy ha bárki a gyerekkel kapcsolatban zaklatni, faggatni, okoskodni, vagy bármit ugatni mer, azzal soha többé nem kommunikálok sehogyan.
Beparáztak és csend van, ahogy kívántam :)
" De amig kicsi a gyerek itt nem aludhat rokon. :(("
Kérdező, te már előre ETTŐL fa...szolsz, hogy ott akar majd aludni, vagy ki akar menni látogatóba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!