Szerintetek miért nem eszik a barátom anyukája a főztömből?
Még nem élünk együtt a barátommal csak néha ott vagyok. Ritkán főzök náluk, de ha igen akkor anyukája nem nagyon eszik belőle. Érdekesség még, hogy a nagyobbik lánya (aki szintén otthon lakik még) főztjéből se eszik.
Vagy összedob valami mást is, vagy kétszer eszik a levesből, amit ő csinált vagy valami. Amúgy jó a kapcsolatunk, de ez kicsit érdekes. Nem vagyok valami konyhatündér amúgy, de most a legutóbbi kaja egész jól sikerült, mindenki evett belőle, és mindenkinek ízlett.
Jah és olyan is volt, hogy már előző nap főztük a kaját a barátommal, mézes-mustáros csirke csíkokat, és másnapra is azt ettünk, ezért feltettük az egészet a gázra megmelegíteni, és amíg nem voltam ott, anyukája úgy találta, hogy kevés benne a lé, ezért tett még bele vizet meg mustárt. Aztán ezt mondta is, amúgy tök normálisan, úgyhogy nem csinálok belőle gondot, csak nem értem, hogy miért csinálja. Szerintetek?
22/L
Az lehet az igazság, hogy az anyós tud főzni,
te meg csak azt hiszed, hogy tudsz főzni...
Ha a szomszéd főztjét megeszi, a lányáét és a tiédet meg nem, akkor hatalmi harc, presztízskérdés.
Mondjuk nálunk sokszor az ünneplés az ünnepi ebédet jelent az ünnepelt házában. Akkor eljön ebédre és hozza kis tálakban a saját levesét, saját sült húsát, nehogy ennie kelljen a tiedéből? Ez borzasztó sértő egy háziasszony számára (kivéve persze, ha spec. diéta miatt nem eheti azt, amit a többiek).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!