Szerintetek miért nem eszik a barátom anyukája a főztömből?
Még nem élünk együtt a barátommal csak néha ott vagyok. Ritkán főzök náluk, de ha igen akkor anyukája nem nagyon eszik belőle. Érdekesség még, hogy a nagyobbik lánya (aki szintén otthon lakik még) főztjéből se eszik.
Vagy összedob valami mást is, vagy kétszer eszik a levesből, amit ő csinált vagy valami. Amúgy jó a kapcsolatunk, de ez kicsit érdekes. Nem vagyok valami konyhatündér amúgy, de most a legutóbbi kaja egész jól sikerült, mindenki evett belőle, és mindenkinek ízlett.
Jah és olyan is volt, hogy már előző nap főztük a kaját a barátommal, mézes-mustáros csirke csíkokat, és másnapra is azt ettünk, ezért feltettük az egészet a gázra megmelegíteni, és amíg nem voltam ott, anyukája úgy találta, hogy kevés benne a lé, ezért tett még bele vizet meg mustárt. Aztán ezt mondta is, amúgy tök normálisan, úgyhogy nem csinálok belőle gondot, csak nem értem, hogy miért csinálja. Szerintetek?
22/L
Én haláli boldog leszek ha a fiam bnője főzni fog rá és nekem már nem kell:-D
Ennyi hülye anyóst aki ebből presztizskérdést csinál?!
Abból a mèzes-mustáros kajából evett vègül amit ő turbózott fel? Esetleg belekóstolt, miután felturbózta hogy jó-e?
Szerintem kèt oka lehet:
Belekóstolsz az egèszbe, nem pedig külön szedsz kóstolót. A lánya ugyan ez. Èttermekben is az egèszbe kóstolnak bele, hiába nem lenne szabad. Ti pedig a családnak főztök, pláne nem fogtok külön kóstolót szedni.
Egyik ismerősöm is így van vele. Ezèrt nem eszi meg más főztjèt.
Nagymamám annak az illetőnek nem eszi a főztjèt, akiről tudja vagy sejti, hogy orálisan is szokott szexelni. Kèsz vicc, de ez van.
Kèrdezd már meg a sógornődet! Aztán meg ketten az anyósodat. Nagyon kíváncsivá tettèl.
"feltettük az egészet a gázra megmelegíteni, és amíg nem voltam ott, anyukája úgy találta, hogy kevés benne a lé, ezért tett még bele vizet meg mustárt."
Szóval feltetted a kaját a gázra és elmentél hazulról.
Az anyós meg észrevette időben, és öntött vizet a már füstölő kajádra amit otthagytál a gázon??
Még jó, hogy meglátta és nem a tűzoltóknak kellett eloltani a főztödet...
... meg a lángoló lakást.
* amúgy melyik szakácskönyvből szedted ezt az egyedi receptet??
"Tedd fel a gázra a mézes-mustáros csirke csíkokat, és menj el hazulról..."
56% :D
"Nem hiszem el, hogy 2019-ben egy fiatal lány azon pörög, kinek ízlik a főztje." Kb. ezt akartam írni. Tessék engem is lepontozni, kedves "húhaegynőnemfőzvégeavilágnak" válaszolók.
Csak a konyhából mentem ki nem a házból, és amúgyis csak pár percre. Azt azért szabad? És nem nem füstölt vagy égett volna le, hanem konkrétan megmondta anyukája, hogy azért tett bele, mert ő száraznak gondolta. Amúgy ő is szokott ilyet csinálni és szerintem szinte teljesen olyan lett, mint az övé, azzal a különbséggel, hogy én hagymát is dinszteltem, míg ő nem szokott.
Amúgy nem finnyás szinte mindent megeszik, és a szomszéddal is szoktak olyan kertipartit csinálni hogy egyszer ők főznek egyszer meg a szomszédék pl. gulyást, pörköltet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!