Miért élvezik a vadászok hogy direkt a legendásan jól rejtőzködő, kapitális bikákra vadásszanak és öljék meg?
Figyelt kérdés
Mindig van aktuális legenda olyan szarvasbikáról ami mindig ügyesen kicselezi a vadászokat de megmutatja magát előtte és ilyen.olyan sok évet élt át furfangjával, fantasztikusan gyönyörű az aggancsa...
miért kell ezt a csodát megölni, hogy aztán fotózkodjon vele és tetemeket lógasson a nappali falára? Sírni tudok az ilyen képek láttán!!! Mi lenne ha a vadász maradna a selejt állomány kilövésénél és a kapitális egyedeket pusta helyett fotóobjektívvel próbálnák becserkészni? Ugyanakkora izgalom, még nagyobb élmény, hiszen nem ölik meg hanem méltóan tovább lépdel hogy máskor is megmutassa magát valahol, ki tudja kinek, mikor.
Megértem a vadállomány javítását, h ki kell lőni a gyenge egyedeket, de az erőseket miért?
2010. jún. 5. 21:36
21/22 anonim válasza:
Kedves(vagy nem) CSÁ,amúgy azt mondod meg a vadász barátaid hogy azok az állatok amúgy is elpusztultak volna,így ti csak felgyorsítottátok a fojamatot,eddig tiszta de tudod enennek a "felgyorsításnak,, van egy természetes folyamata is,ezt amit ti "hatalmas fel áldozással,, megtesztek azt különféle farkasok,hiúzok,medvék meg még ilyen állatok szivesen megtenné.De
22/22 anonim válasza:
(Az elõzõ vagyok,most folytatom a mondókám)De mivel puskával rendelkezõ idióták(a vadászokra célzok ha esetleg nem esne le),ügyes módon ki írtották ezeket az amúgy gyönyörû állatokat már nem tehetik ezt meg,szóval CSÁ mit is mondtál a vadászok "ártalmatlan,, közbe avatkozásárol?Szerintem a hülye válaszodat még te se hiszed el.És hála a vadászoknak nagyon sok állatot ami magyarországon õshonos volt már nem látunk szabadon magyar erdõkben,szóval köszönjük szépen vadászok de mostmár jó lenne ha le álnátok az ostoba állat írtással a trófea kedvéért(amúgy az agancsokat maguktól is hullajtják ha nem tudtad volna).Ezért irigylem a vadõröket,mert én az õ helyükben mosolyogva adnám át a büntetési cédulát azoknak a vadászoknak akik olyan állatokra lõnek amiket nagybecsbe kéne tartani hogy ott van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!