Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Rejtőzködő hüvelyi fertőzés?

Rejtőzködő hüvelyi fertőzés?

Figyelt kérdés
Kb. fél éve már, hogy nem érzem a hüvelyem teljesen egészségesnek. Valamikor semmi bajom sincs, teljesen egészséges, valamikor meg ég, csíp. Fél év alatt 3-szor előfordult, hogy viszkettem, túrós folyásom volt, nagyon rossz volt.Canesten kombit használtam ilyenkor, ez 3 nap alatt teljesen elvitte. Orvoshoz nem fordultam ezzel a panasszal. De így is előfordult, hogy égett belül. Már a szexet sem élveztem, mert fájt, égett, csípett, utána is még, előfordult, hogy meg is repedt kívül a gátam, és vérzett is. Akkor kamillaval mostam azt a pici sebet, 1-2 nap alatt el is múlt. De már nagyon zavart, hogy most már egyáltalan nem élvezem a szexet, mert fáj, és már alig kivánom meg. Ma elmentem orvoshoz, azal a panasszal, hogy ég a hüvelyem, és olyan fura sárgás-rózsaszínes, mintha picit véres folyásom lenne. De semmi viszketés. Doktor megvizsgált, vett több törletet is (azt nem tudom, hogy minek), kérdezte, hogy nem e volt gombás fertőzésem. Mondam neki, hogy de volt, elő szokott jönni, de a Canesten mindig elvitte. Azt mondta, hogy most is látni... Irt ki DIFLUCAN tablettát, nekem 2, barátomnak egyet és Fungicidin krémet. Gondolom ez gombás fertőzésre van. Lehet, hogy bennem rejtőzködik a fertőzés, de nem mutatja mindig meg magát és ez miatt égek? Van valakinek ilyen? Ki lehet ebből gyógyulni? Egy hét múlva kell mennem megint azt eredményekért. Már azt hittem, hogy valami cisztám van, azért véres picit a folyásom, de azt a doki megmondta volna, ha ilyenem van, ugye?
2010. jún. 3. 20:18
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia én is mult héten voltam a nőgyógyáznál nekem is ugyanez volt a bajom és Diflucant irt fel, nekem bevált és elmult a folyás! Azt mondta az orvosod hogy a partnerednek is kell belőle bevennie 1 szemet? Már csak azért kérdem mert a párom külföldön van és hazajön és lefekszem vele nem akarom visszakapni tőle!
2010. jún. 3. 20:25
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen, a páromnak is kell bevennie, de csak egy szemet, hogy ne kapjam tőle vissza, mert valószínű, hogy ő is hordozza és akkor folyamatosan visszafertőzne engem. És neked milyen fertőzésed van? Név szerint nem mondta meg? Neked is ilyen tüneteid vannak mint nekem és hosszabb ideje?
2010. jún. 3. 20:32
 3/4 anonim ***** válasza:

Igen nekemis a fehér folyás, hol bő volt és annyi jött belőlem mintha belennék pisilve, hol pedig krémszerű vagy túrószerű viszketett, csipett és belülről égett a hüvelyem.

Gombás fertőzést állapitott meg az orvos.

2010. jún. 3. 20:36
 4/4 A kérdező kommentje:
Remelem nekem is csak ez lesz, nem valami komoly. Koszonom a valaszodat.
2010. jún. 3. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!