Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Mit tehetek az ellen, hogy ne...

Mit tehetek az ellen, hogy ne vadásszanak rám a helyi romák?

Figyelt kérdés

Megmondom őszintén,hogy én egy igencsak liberális ember voltam, pontosabban még sosem tapasztaltam rosszat a kisebbségek részéről, sőt gyakorta kiálltam mellettük, de a hét elején mikor késő este hazafelé tartottam három magukat csak bokszos (vagy kokszos..?) romának nevező útonállóba futottam.

Próbáltam velük jó fej lenni, de mondanom sem kell,hogy nem sikerült meghatnom őket és akkor részükről előkerült egy kés is,hogy nyomatékosítsák azon szándékukat miszerint azonnali készpénzre és konkrétan az én mobil telefonomra lenne szükségük.

10 évig jártam küzdősportra és sosem vettem hasznát az életben, hát éppen itt volt az ideje.

Azt mondtam,hogy odaadom a telefonom is meg a pénzem is csak tegye el a kést és akkor békésen megoldjuk.Eltette a kést és mondta,hogy "na adjad köcsög".

Erre én minden erőmet és bátorságomat összeszedve egy bitang erős jobb egyenest adtam át neki egyenes az orrába, annyit láttam,hogy hátralépeget kettőt, és már fordultam is meg s olyan futásba kezdtem, mint még sosem.Persze az elfordulás nem ment olyan gyorsan, az egyik utánam rúgott és súrolta a hátamat (tényleg csak súrolta, de belilult ott ahol eltalált)

Hátranézni nem mertem, csak futottam mint állat, hazaérve a kerítésen is csak átugrottam aztán úgy remegett mindenem,hogy a bejárati ajtót nem tudtam kinyitni még vagy 20 percig.

Nos azóta egyszer a buszra várva megláttam azt a romát akit orrba gyűrtem.Szerencsémre ott posztolt egy rendőr így nem mert odajönni, csak mutogatva fenyegetett.(az öklét a tenyerébe csapkodta, meg mutatta,hogy elvágja a torkomat)

Aztán a hét közepén egy 5 fős csoport indult meg felém, mikor észrevettek. A támadóim közül egyik sem volt ott, így biztos vagyok benne,hogy vadásznak rám és mindegyik tudja,hogy ki bántotta a tesót.Ezúttal a beérkező busz mentett meg.

Nem tudom meddig lesz még ilyen szerencsém, de egyszer biztosan elfogy.

A rendőrség sajnos addig nem segít amíg nem ölnek meg.Vagy mégis?Mit tehetnék?

(Nem hívok gárdákat, meg hasonlókról szó sem lehet)

2013. ápr. 12. 22:31
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
92%
"Meg nem értett kultúra."
2013. ápr. 12. 22:41
 2/26 anonim ***** válasza:
100%
minden elismerésem , de viszont tény hogy rohadt nagy szarban vagy és szerencséjük hogy nem tudják hol laksz mivel ha kiderül szerintem képesek is lennének szerintem betörni.. ha a rendőrök nem intézkednek az már gusztustalan.. szerintem egyhamar biztos nem fogják hagyni ezt az esetet. pedig a gárda igen is jó ötlet lenne. (nem vagyok rasszista) engem is fenyegettek már meg cigányok..
2013. ápr. 12. 22:56
 3/26 maryann d válasza:
100%
akkor kellett volna egyből a rendőrségre menni, hogy megtámadtak.Mostmár szerintem inkább ne is járkálj egyedül, inkább barátokkal aki még akár tanu is lehet ha beléd köt stb... Amúgy ezek ellen semmit nem lehet tenni.
2013. ápr. 12. 22:57
 4/26 anonim ***** válasza:
78%

" ha a rendőrök nem intézkednek az már gusztustalan"

Nem hogy nem intézkednek, mág a kérdezőt csuknák le mert aljas rasszista fasiszta náci irredenta kirekesztő módon bemosott egyet a támadójának!

2013. ápr. 12. 22:57
 5/26 maryann d válasza:
100%
épp erről a kérdésről beszélgetünk, vásárolj önvédelmi fegyvert pl gázpisztolyt,gázspay is jó
2013. ápr. 12. 23:00
 6/26 Balu86MH ***** válasza:
81%

annyit tudsz, hogy vagy kocsival mész a településen belül (vicc de így van), vagy ha teheted akkor ismerősökkel közlekedsz. Ha épp nem tudsz ismerősökkel menni, akkor az is jó ha idegenek vannak melletted. Ha több fehér is van, akkor nem nagyon mernek mit csinálni, mert ugye szemtanúk + egyből hívják a zsarukat. Annyit tudsz még, hogy ha van ott vmi helyi cig.. akarom mondani kisebbségi vajda, akkor felkeresed és elmondod neki ezt a sztorit hátha tud valamit kezdeni.

Amúgy meg mondanám, hogy rajvédő voltál és így jártál, de ez egy elég gáz de sajnos mindennapos eset. Üdv a valóságban :S én is csak reménykedek, hogy nem fogok hasonló szituba kerülni mint te, 1 jódarabig.

2013. ápr. 12. 23:02
 7/26 Vadkan01 ***** válasza:
1%
10 évig jártál küzdősportra és nem tudod megvédeni magad? Shamefur dispray. Egyébként milyen küzdősport volt az?
2013. ápr. 12. 23:05
 8/26 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen lényegtelen, hogy meddig járt küzdősportokra. Ez nem úgy megy, mint a Jackie Chan filmekben, hogy egyedül megveri a hadsereget. Ha túlerőben vannak, akkor futni kell. Egyik haverom Wing Tsun Kung Fu-ra járt és nekik is azt tanította a mester, hogy túlerővel szemben futni kell. Három belevaló cigánygyerek meg azért már elég túlerőnek számít. Főleg ha belegondolsz, hogy egyiket képentörölte és a másik már azonnal rúgott is. Jók a reflexeik.
2013. ápr. 12. 23:23
 9/26 anonim ***** válasza:
95%

Ez durva.

Szerintem menj be a rendőrségre hátha tudnak valamit kezdeni.

A cigányok semmi védelmet nem érdemelnek.Most megtapasztalta te is.

Nem hobbiból utáljuk őket ,megvan az oka.

2013. ápr. 12. 23:32
 10/26 anonim ***** válasza:
94%

Sajnos jegyzőkönyvet kell felvetetni az esetről.

Ha senki nem tesz hivatalos bejelentést, a vezetőink honnan tudhatnák, hogy van ilyen probléma?

Sőt jó volna az interneten egy tárhely az ilyen jegyzőkönyveknek.

2013. ápr. 12. 23:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!