Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Mit tehetek az ellen, hogy ne...

Mit tehetek az ellen, hogy ne vadásszanak rám a helyi romák?

Figyelt kérdés

Megmondom őszintén,hogy én egy igencsak liberális ember voltam, pontosabban még sosem tapasztaltam rosszat a kisebbségek részéről, sőt gyakorta kiálltam mellettük, de a hét elején mikor késő este hazafelé tartottam három magukat csak bokszos (vagy kokszos..?) romának nevező útonállóba futottam.

Próbáltam velük jó fej lenni, de mondanom sem kell,hogy nem sikerült meghatnom őket és akkor részükről előkerült egy kés is,hogy nyomatékosítsák azon szándékukat miszerint azonnali készpénzre és konkrétan az én mobil telefonomra lenne szükségük.

10 évig jártam küzdősportra és sosem vettem hasznát az életben, hát éppen itt volt az ideje.

Azt mondtam,hogy odaadom a telefonom is meg a pénzem is csak tegye el a kést és akkor békésen megoldjuk.Eltette a kést és mondta,hogy "na adjad köcsög".

Erre én minden erőmet és bátorságomat összeszedve egy bitang erős jobb egyenest adtam át neki egyenes az orrába, annyit láttam,hogy hátralépeget kettőt, és már fordultam is meg s olyan futásba kezdtem, mint még sosem.Persze az elfordulás nem ment olyan gyorsan, az egyik utánam rúgott és súrolta a hátamat (tényleg csak súrolta, de belilult ott ahol eltalált)

Hátranézni nem mertem, csak futottam mint állat, hazaérve a kerítésen is csak átugrottam aztán úgy remegett mindenem,hogy a bejárati ajtót nem tudtam kinyitni még vagy 20 percig.

Nos azóta egyszer a buszra várva megláttam azt a romát akit orrba gyűrtem.Szerencsémre ott posztolt egy rendőr így nem mert odajönni, csak mutogatva fenyegetett.(az öklét a tenyerébe csapkodta, meg mutatta,hogy elvágja a torkomat)

Aztán a hét közepén egy 5 fős csoport indult meg felém, mikor észrevettek. A támadóim közül egyik sem volt ott, így biztos vagyok benne,hogy vadásznak rám és mindegyik tudja,hogy ki bántotta a tesót.Ezúttal a beérkező busz mentett meg.

Nem tudom meddig lesz még ilyen szerencsém, de egyszer biztosan elfogy.

A rendőrség sajnos addig nem segít amíg nem ölnek meg.Vagy mégis?Mit tehetnék?

(Nem hívok gárdákat, meg hasonlókról szó sem lehet)

2013. ápr. 12. 22:31
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
47%
Hát igen, a küzdősport is meg a harcművészetek kb. ennyit érnek. Unaloműzésnek tökéletes, de éles helyzetben nem lesz időd alkalmazni. Bezzeg ha 10 éve bokszolnál profi szinten azt a 3-mat is úgy kiütöd hogy aztán rád se mernek nézni.
2013. ápr. 13. 14:42
 22/26 anonim ***** válasza:
91%

Nem röhelyesek ezek a lepontozások amiket a liberók csinálnak? Megtámadta a fajtársukat a hőn áhított kisebbség, erre amikor éles fegyvert ajánlanak neki akkor már megy a lepontozás. Liberók, ha az elvtársatokat elintézik az utcán akkor is inkább lepontoznátok és nem állnátok ellent, sem minthogy ólomékszerrel lássatok el néhány fémgyűjtő ékszerészt? Nem is baj, annyival kevesebben rontjátok majd a levegőt, reménytelenek vagytok... Mikor fogjátok már fel hogy a cigányok tökéletes ellentétei a liberalizmusnak, ők úgymond fasiszták, minden ami nem cigány utálják, titeket is mint ahogy a mellékelt ábra mutatja.

Egy fanatikus állatvédőt is levadászna az oroszlán ha éhes lenne... nem fogja érdekelni hogy azaz ember vele van, nincs annyi esze...

(Mellékelt ábra)

2013. ápr. 13. 14:57
 23/26 anonim ***** válasza:

A válasz 100%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 63%-ban hasznos válaszokat ad.

# 25/25 Időpont ma 14:57

"Egy fanatikus állatvédőt is levadászna az oroszlán ha éhes lenne... nem fogja érdekelni hogy azaz ember vele van, nincs annyi esze... "

A 25-ös válaszolóval egyet értek. 15-ös voltam.

2013. ápr. 13. 15:17
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
Látod, te magad mondod, hogy kiálltál mellettük, mikor valójában nem is tudtad, mire képesek. azoknak mondtál ellent, akik már tapasztalták e kultúra kizsákmányoló rendszerét.
2013. ápr. 13. 15:24
 25/26 glock21 ***** válasza:
100%
Kedves lepontozó! Mi az ötleted? Tudom ha téged megtámadnak letérdelsz és lesz.pkodod a roma cerkáját. Eltaláltam? Mit tanácsolsz azoknak akik nem szeretik a cigánytúrót a szájukban??
2013. ápr. 13. 16:05
 26/26 anonim ***** válasza:
100%
Velem is volt ilyen,én seggre ültettem egy cigányt egy álcsúcsossal mert kést rántot rám és elkezdte lökdösni a vállam,pénz követelve. Én lementem a hungária bárba,és elkiáltottam magam,hogy ki szeretne,részt venni egy balhéban,ami a cigányokon csattan. Az az arc,amivel elkezdtem felém jönni a cigányok, és az az arc,amire váltottak,amikor meglátták az engem követő kissebb csapatot,felbecsülhetetlen. Azóta nincs gondom.
2013. ápr. 16. 16:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!