Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Mit tehetek az ellen, hogy ne...

Mit tehetek az ellen, hogy ne vadásszanak rám a helyi romák?

Figyelt kérdés

Megmondom őszintén,hogy én egy igencsak liberális ember voltam, pontosabban még sosem tapasztaltam rosszat a kisebbségek részéről, sőt gyakorta kiálltam mellettük, de a hét elején mikor késő este hazafelé tartottam három magukat csak bokszos (vagy kokszos..?) romának nevező útonállóba futottam.

Próbáltam velük jó fej lenni, de mondanom sem kell,hogy nem sikerült meghatnom őket és akkor részükről előkerült egy kés is,hogy nyomatékosítsák azon szándékukat miszerint azonnali készpénzre és konkrétan az én mobil telefonomra lenne szükségük.

10 évig jártam küzdősportra és sosem vettem hasznát az életben, hát éppen itt volt az ideje.

Azt mondtam,hogy odaadom a telefonom is meg a pénzem is csak tegye el a kést és akkor békésen megoldjuk.Eltette a kést és mondta,hogy "na adjad köcsög".

Erre én minden erőmet és bátorságomat összeszedve egy bitang erős jobb egyenest adtam át neki egyenes az orrába, annyit láttam,hogy hátralépeget kettőt, és már fordultam is meg s olyan futásba kezdtem, mint még sosem.Persze az elfordulás nem ment olyan gyorsan, az egyik utánam rúgott és súrolta a hátamat (tényleg csak súrolta, de belilult ott ahol eltalált)

Hátranézni nem mertem, csak futottam mint állat, hazaérve a kerítésen is csak átugrottam aztán úgy remegett mindenem,hogy a bejárati ajtót nem tudtam kinyitni még vagy 20 percig.

Nos azóta egyszer a buszra várva megláttam azt a romát akit orrba gyűrtem.Szerencsémre ott posztolt egy rendőr így nem mert odajönni, csak mutogatva fenyegetett.(az öklét a tenyerébe csapkodta, meg mutatta,hogy elvágja a torkomat)

Aztán a hét közepén egy 5 fős csoport indult meg felém, mikor észrevettek. A támadóim közül egyik sem volt ott, így biztos vagyok benne,hogy vadásznak rám és mindegyik tudja,hogy ki bántotta a tesót.Ezúttal a beérkező busz mentett meg.

Nem tudom meddig lesz még ilyen szerencsém, de egyszer biztosan elfogy.

A rendőrség sajnos addig nem segít amíg nem ölnek meg.Vagy mégis?Mit tehetnék?

(Nem hívok gárdákat, meg hasonlókról szó sem lehet)

2013. ápr. 12. 22:31
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
91%

Egyébként úgy tudom, hogy a belügyminisztériumnak lopás esetén van kártérítési kőtelezettsége.

Ne add oda, de ha elveszik, akkor tudsz feljelentést tenni, és lehet hogy meg is térül a károd .

2013. ápr. 13. 00:03
 12/26 anonim ***** válasza:
58%
Üdv a valóságban. Ezt okozta a liberalizáció, a szocializmus és alibák. Én egyáltalán nem sajnállak, így legalább rájöttél te is, hogy ez így nagyon nincs rendben. Sőt őszintén szólva ráférne egy kettő ilyen cigány üldözés az összes liberális agymosott idiótár. Mert sajnos a ti fajtátoknak másképpen nem nyílik fel a szeme. Csak ha baj van. Annak is örülök, hogy a fideszes pécsi polgármester lányátis megtámadta, egy mondabom sem kell micsoda, kissebség. Ígylegaláb rájöttek, hogy van kisebbség bűnözés. Az én fiamnak az orrát törték el, elvették a pénzét, leszették a nike bakkancsot a lábáról a most télen. Zokniba kellett hazabicegnie télen a latyakos időben este. Terméyzetesen a tettesek nem lettek meg. Jó ebredezést!!
2013. ápr. 13. 00:10
 13/26 anonim ***** válasza:
sajnos a sokadik ilyen történet amit hallok.
2013. ápr. 13. 00:45
 14/26 anonim ***** válasza:
65%

Gázpisztolyt tarthatsz magadnál, de ebben az esetben éleset is, csak a rendőr ne lássa meg. Ja és tegyél feljelentést ellenük, ne hogy az legyen hogy még téged jelentenek fel hogy megtámadtál egyedül 5 lényt csak azért mert cigányok...

Mondhatnád az őrsön hogy a rendőri jelenlét riasztotta el őket, hátha többször küldenének ki valakit.

Jah és 14ben szavazz a Jobbikra !

2013. ápr. 13. 02:06
 15/26 rostas martin ***** válasza:
70%
Szerintem nem fognak bantani mivel kivivtal magadnak egy kis tiszteletet.de ha dunan tuli lakos vagy ahol beasok laknak akik tomegben tamadnak akkor szerintem koltozes.
2013. ápr. 13. 09:30
 16/26 anonim ***** válasza:
64%

Téged ki akartak rabolni.

-Feljelentés, ami nem sokat ér.

-Pisztolyt veszel, élest vagy gázt, ezt rád bízom.

K

2013. ápr. 13. 09:44
 17/26 anonim ***** válasza:
66%
Az a baj, hogy viccen kívül megfognak ölni ha nem tudod magad megvédeni. Szégyenország 2013, Orsós vajda királysága alatt
2013. ápr. 13. 09:53
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Gázpisztoly, +a rendőrség azért megér egy próbát.
2013. ápr. 13. 11:12
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
Rendőrség,keresd meg a helyi vajdát,derítsd ki ki az.A vajdáktól félnek a cigányok,mert ezeknél az a nagyfőnök.Én elmennék a rendőrségre,utána meg keresném a vajdát,vennék egy gáz sprayt majd szónék a magyar gárdának.Ha nem akarsz kórházba kerülni vagy tán rosszabb helyzetbe kerülni akkor tegyél valamit.Ha szerencséd van akkor idővel majd elfelejtenek.Amúgy minden elismerésem az állasért!
2013. ápr. 13. 14:00
 20/26 glock21 ***** válasza:
100%
Sajnos nincs más lehetőség mint ön bíráskodni. Szerintem olcsó fegyvert vegyél és többet hogy minden használat után a Dunába dobhasd.
2013. ápr. 13. 14:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!