Szervál kérdése:
Valami rövid és sokatmondó szöveg vagy szó kéne, egy farkasos plakáthoz tudtok ilyet?
Figyelt kérdés
ezt rajzoltam le rajzórán plakáttervezéskor .. muszáj lenne alá írni valami kis rövid szöveget.. én azt mondtam tanárnak hogy: Miért? - erre ő azt mondta vannak ennél sokkal jobb szavak is..tudtok ilyet?
2012. dec. 13. 17:40
11/13 anonim válasza:
Wow, ez a kép...nem is tudom...nem találok szavakat amikkel ki tudnám fejezni! *-*
Talán csak annyit mondhatok el róla hogy gyönyörű. De mással nem lehet kifejezni.
12/13 mustafa33 válasza:
Azért ne feledjük, csak egy ügyes fotomontázs. Bár ahogy nézem, nem is annyira ügyes. De mindenesetre hatásos és nagyon jól megkomponált.
13/13 mustafa33 válasza:
Hasonlót láttam rajzban illusztrációként Petőfi összesben 1903-as kiadásban, a Farkasok dalához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!