Szervál kérdése:
Valami rövid és sokatmondó szöveg vagy szó kéne, egy farkasos plakáthoz tudtok ilyet?
Figyelt kérdés
ezt rajzoltam le rajzórán plakáttervezéskor .. muszáj lenne alá írni valami kis rövid szöveget.. én azt mondtam tanárnak hogy: Miért? - erre ő azt mondta vannak ennél sokkal jobb szavak is..tudtok ilyet?
2012. dec. 13. 17:40
1/13 anonim válasza:
Fölrakod amit rajzoltál... Kíváncsi vagyok :)
3/13 sippara válasza:
Ez GYÖNYÖRŰ!!! Ha esetleg vállalsz "bérrajzolást", írhatnál egy privátot, nagyon régen keresek ennyire tehetséges emberkét :)
4/13 A kérdező kommentje:
oh nemúgy értem >.< ezt a képet rajzoltam le :D a rajz még az iskolában van .. igen..örülnék ha ezt én csináltam volna :/
2012. dec. 13. 18:04
5/13 anonim válasza:
Mondatnak pl.: egy farkas szemével../neki nem csak egy bunda volt..
valami hasonló, ami tükrözi, hogy egy farkas szemszögéből milyen is egy vadászat!
6/13 anonim válasza:
5-ös vagyok: egyébként én is meg szeretnélek arra kérni, hogy tedd fel a képed, kérlek, ha kész! nagyon érdekel engem is, kíváncsi vagyok rá, mert ez egy gyönyörű kép. (:
7/13 anonim válasza:
rajzolj egy méhkast aminek a fele egy segg ((érted: far-kas)) :SS
amúgy a tanárod nem értem ha nem tetszik neki akkor miért nem ő mond valamit(általában ez szokott lenni)
valamit arról írj hogy ez a vadásznak pár percnyi örömszerzés volt a farkasnak pedig az egész élete....
9/13 anonim válasza:
Mikor közeledett a vadász, magára csalta figyelmét és feláldozta életét a társáért, hát nem Így működik az "állati szeretet".
10/13 mustafa33 válasza:
Ember farkasnak farkasa!
vagy:
Predátor(ok)!
vagy :
(egy) ragadozó
vagy :
Halálos tavasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!