Kezdőoldal » Állatok » Vadállatok » Sz. Tetek létezik olyan kutya...

Sz. Tetek létezik olyan kutya ami elbánik a farkassal? Mert szerintem nem :D

Figyelt kérdés

2012. dec. 7. 21:52
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/71 anonim ***** válasza:
Kisbicskával marha sokat érsz egy farkas ellen...
2012. dec. 16. 14:12
 62/71 A kérdező kommentje:
xDD én hordok magammal paprikasprét. :D
2012. dec. 16. 14:33
 63/71 anonim ***** válasza:

61 es válaszolónak

Tudom hogy nem sokra megyek vele,de most mondom hogy a nádifarkas nem igazi farkas.Amúgy ha a multkor egy husáng elég volt hozzá hogy átgondolja a dolgot,akkor ez is elég lessz.És mostmár ha azon helyen túrázok akkor nagyon figyelek.És azóta beszereztem egy túra biciklit hogy ne kelljen futnom :D

Paprikasprével XD ?Komolyan?Habár az is jobb mint a bicska,de ha azt tudod használni,akkor túl közel vagy az állathoz :D

2012. dec. 16. 14:43
 64/71 A kérdező kommentje:
kutyáktól megvédett :D meghát otvan a kutyám ami ugyanúgy megvédett :D
2012. dec. 16. 14:59
 65/71 anonim ***** válasza:
Hát igen szerintem a kutya az eggyik legjobb védekezõ dolog ilyen esetben,igaz a barátom szerint a jobb horog a legjobb :D.De ha ezt mondja akkor azt válaszolom neki hogy ezek szerint õ már ütött le vaddisznót :D. Hogy keveredtél te olyan helyzetbe hogy szembe fújtál egy kutyát???
2012. dec. 16. 15:15
 66/71 A kérdező kommentje:
cigány+kutya=veszett kutya. de amúgy akkor haverod horoggal védekezne 1 kutya ellen?? :D :D hogyan ? leguggolna?? :D :D
2012. dec. 16. 15:58
 67/71 anonim ***** válasza:
támadás ellen a legjobb a paprika spray.. nem okoz nagy kárt az állatnak ellenben le mond a támadási kisérletről legközelebb... sok állat használ ilyen módszert a terészetben mint pla bűzborz, de van olyan gyík fajta aki a könnxcsatornájából spriceli ki a váladékát az áldozat szájába vagy rosszabb esetbe a szemébe ami igen maró hatású
2012. dec. 16. 17:28
 68/71 anonim ***** válasza:
Nrm tudom hogy ezt hogy gondolta :D...õ biztos megoldaná ezt is,a kezét megszagoltatja a kutyával,és a kutya nyüszítve szaladna el :D
2012. dec. 16. 17:30
 69/71 BlackWolf ***** válasza:
Jugoszláv farkasölő,jugoszláv medveölő,kaukázusi juhászkutya,moszkvai őrkutya,bernáthegyi,meg az én kutyám mikor annyira ideges hogy majdnem kidönti a vaskaput.
2013. máj. 6. 17:20
 70/71 anonim válasza:
Hát biztos tuti, hogy van olyan kutya, amelyik egy farkassal elbánik, de ha a farkas alap természetét nézzük, sosem mászkálnak egyedül, úgy hogy a falka miatt a kutyus szerintem megszívná, de vannak olyan farkasok is, amelyek magányosan kószálnak, de azok általában az egyedüllét miatt sokkal agresszívebbek, és a harcmodoruk is kegyetlenebb, mint a falkában élő társaiknak, de ezek általában edzettebbek is. Na de foglaljuk össze a farkasok izomzata sokal erősebb a kutyákénál, ezért harapásuk is sokkal erőteljesebb, de egyes kutyák nagyobbra nőhetnek a farkasoknál, de a farkasok mögött ott van még több farkas, de egyezzünk ki egy az egy ellenben. Szerintem is a farkas győzne, mert ha azonos termetű a kutyával, akkor is minimum 2× olyan erős, de ha a kutya nagyobb, a farkas úgy is jól jár, mert ha a kutyus magasabb, nagyobb, de a farkas számára elérhetőbbé válik a nyaki ütőér. De ez sok mindentől függ.
2014. szept. 29. 00:50
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!