Kezdőoldal » Állatok » Vadállatok » Sz. Tetek létezik olyan kutya...

Sz. Tetek létezik olyan kutya ami elbánik a farkassal? Mert szerintem nem :D

Figyelt kérdés

2012. dec. 7. 21:52
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/71 anonim ***** válasza:

minek után a farkas nem hülye hogy neki menjen egy nála erősebbnek így általában kerülik az erősebb egyedeket... ha elolvasod azon az erdélyi beszámolos oldalon is irja a csávesz hogy a egy éjszaka alatt akár 40 km-t és portyáznak a farkasok hogy megtalálják a leggyengébben örzött nyájat. még ilyenkor is cselhez folyamodnak nem szemtől szembeni ütközethez... egy elcsalja a kutyákat a többi megy vadászni, vagy minnél közelebb settengednek a juhokhoz. azokat se a nyakuknál fogjákle, hanem az oldaluknál, és magukkal viszik, szinte futattják, mert a bari magától megy a fájdalom miatt...

a farkasnak nem érdeke a nyilt harc, még az se hogy megsérüljön, hiszen ha megsérül, veszíthet a rangjábol a falkán belül, a sérülés miatt csökken a vadászó képesége, esetleg olyan sérülést is szenvedhet hogy kizárják a falkából, vagy éppen képtwlen lesz enni..

láttam már olyan dokumentum filmet oroszlánokról, hogy a nőstény pont rossz helyen volt rossz időben, a zebra úgy megrugta, hogy eltört az állkapcsa, és szegény oroszlán szó szerint éhen pusztult mert nem tudott enni többé...

csak a részeg ember olyan hülye hogy belemenjen egy olyan verekedésbe amiből lehet látni hogy nem jön ki győztesen...

2012. dec. 15. 19:19
 52/71 anonim ***** válasza:

Bocs hogy most más témára írok de ez érdekel:

Hol láttad a hiúzt?Már mint melyik erdõbe?Azért kérdezem mert már rég óta próbálkozom hogy lássak egy hiúzt,de nem sikerült :D

Vissza térve a témára:

Nem mondom én se hogy simán kinyír egy farkast,sõt az se biztos hogy a farkas ott helyben meghal,lehet hogy a sérüléseibe késöbb bele hal stb.........de ez is ugyan úgy megtörténhet a kutyával!

2012. dec. 15. 19:31
 53/71 anonim ***** válasza:

Ja és a 49 edik válaszoló vagyok....

Ugye hogy lehet normálisan is beszélni :D?

2012. dec. 15. 19:34
 54/71 anonim ***** válasza:
Tuti hogy nem Magyarországon, vagy akkor marha nagy mázlija van
2012. dec. 15. 20:08
 55/71 A kérdező kommentje:
nem Magyarországon élek de mikor apummal vadásztunk akkor láttuk h. a hiúz elkapja az őzeet és behúzta az erdőbe..amúgy a Magyarországi határtól úgy 15km-re lakom... De amúgy az igaz h. azért nem támad a farkas mert nemakar megsérülni és ezért nemfogjuk megtudni (meglátni) h. melyk győzne
2012. dec. 15. 20:42
 56/71 anonim ***** válasza:
azért irtam hogy tuti nem Magyon laksz mert, pont a minap volt egy cikk hogy hiúzt sikerült fotozni, és eddig összesen csak 4 kép készül a közelmultban annyira ritka esemény őket látni nem hogy még fotozni :)
2012. dec. 16. 07:14
 57/71 A kérdező kommentje:
még itttis véletlenül láttam mert ezen a területen sem fordulnak elő. :)
2012. dec. 16. 10:12
 58/71 anonim ***** válasza:

De nagy mákod van :D

Én csak nádifarkast láttam így vadászni,de hogy ütné meg a guta megismerledtem vele közelebbrõl.....még szerencse hogy volt ott egy husáng,meg hogy gyorsabban tudtam nála futni :D

2012. dec. 16. 11:18
 59/71 A kérdező kommentje:
nádifarkast?? olyannal énis szeretnék találkozni. :D de még 2-3 éve télen mikor nagy hidegek voltak láttam asszem 1 farkast de nemvagyok benne biztos mert lehet h. csak kutya volt de farkasra hasonlított inkább... egyedül láttam és sovány is volt és távcsővel néztem..szerintem farkasvolt de nembiztos.
2012. dec. 16. 12:25
 60/71 anonim ***** válasza:
Hát a nádi farkas se igazi farkas,csak egy nagyranövõ sakál féle.De magyarországon mostanában sokat láthatsz.Még a legkisseb erdõben is van.De igen emlémezetes volt ez a találkozás,azóta hordok túrázásnál egy kissebb bicskát.De amúgy kétlem hogy ne találkozhatnál vele könnyen:ha van a közelben egy olyan erdõ ahol van nádas,ott biztos van egy pár
2012. dec. 16. 14:05
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!