Sz. Tetek létezik olyan kutya ami elbánik a farkassal? Mert szerintem nem :D
minek után a farkas nem hülye hogy neki menjen egy nála erősebbnek így általában kerülik az erősebb egyedeket... ha elolvasod azon az erdélyi beszámolos oldalon is irja a csávesz hogy a egy éjszaka alatt akár 40 km-t és portyáznak a farkasok hogy megtalálják a leggyengébben örzött nyájat. még ilyenkor is cselhez folyamodnak nem szemtől szembeni ütközethez... egy elcsalja a kutyákat a többi megy vadászni, vagy minnél közelebb settengednek a juhokhoz. azokat se a nyakuknál fogjákle, hanem az oldaluknál, és magukkal viszik, szinte futattják, mert a bari magától megy a fájdalom miatt...
a farkasnak nem érdeke a nyilt harc, még az se hogy megsérüljön, hiszen ha megsérül, veszíthet a rangjábol a falkán belül, a sérülés miatt csökken a vadászó képesége, esetleg olyan sérülést is szenvedhet hogy kizárják a falkából, vagy éppen képtwlen lesz enni..
láttam már olyan dokumentum filmet oroszlánokról, hogy a nőstény pont rossz helyen volt rossz időben, a zebra úgy megrugta, hogy eltört az állkapcsa, és szegény oroszlán szó szerint éhen pusztult mert nem tudott enni többé...
csak a részeg ember olyan hülye hogy belemenjen egy olyan verekedésbe amiből lehet látni hogy nem jön ki győztesen...
Bocs hogy most más témára írok de ez érdekel:
Hol láttad a hiúzt?Már mint melyik erdõbe?Azért kérdezem mert már rég óta próbálkozom hogy lássak egy hiúzt,de nem sikerült :D
Vissza térve a témára:
Nem mondom én se hogy simán kinyír egy farkast,sõt az se biztos hogy a farkas ott helyben meghal,lehet hogy a sérüléseibe késöbb bele hal stb.........de ez is ugyan úgy megtörténhet a kutyával!
Ja és a 49 edik válaszoló vagyok....
Ugye hogy lehet normálisan is beszélni :D?
De nagy mákod van :D
Én csak nádifarkast láttam így vadászni,de hogy ütné meg a guta megismerledtem vele közelebbrõl.....még szerencse hogy volt ott egy husáng,meg hogy gyorsabban tudtam nála futni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!