Sz. Tetek létezik olyan kutya ami elbánik a farkassal?
Mert szerintem nem :D
Mi van???Szerinted a kutyák nem bánnak el a farkassal,sakállal stb??
A kaukáusi kutyát szerinted miért hívják medveölõnek?!?És ne gyere megint a farkas méreteivel mert itt kapok agybajt,a mostani kaukázusi kutyánk,kétlábra állva 180-185 cm,ekkora farkas meg nincs!Meg jössz itt azzal hogy a farkas marmagassága 80 centi,hát csak úgy szólok hogy az egy közepes termetû kutya mérete!!!!Szóval még a kissebbik kutyánk is kicsit döcögõsen de kicsinál egy farkast!Meg mi az hogy egy kutya egy prérifarkassal se bír el?Csak úgy szólok hogy tavaly vagy 2 rókát+1 sakált kellet el temetnünk mert a kutyánk ki nyírta,úgy hogy õ meg se sebesült!Ja és van a neten egy olyan videó amin egy puli szépen helyre rak egy prérifarkast.
2012. dec. 8. 20:24
22/71 A kérdező kommentje:
teis kéred a linket?? szójjál ha igen. a medveölőről annyit h. odais min. 10 kell de haggyuk
23/71 A kérdező kommentje:
én szakértők véleményét is néztem nemcsak dudatlanokét ésha elolvasnád az előbbi oldalt amit linkeltem akkor nem pofáznál.
24/71 anonim válasza:
létezik ezek a medveölö kutyák olyan nagyok és erősek hogy simán megülnének egy farkast is .
2012. dec. 8. 20:57
25/71 A kérdező kommentje:
Na ne mesélj! Sétáltam a kaukázusi juhászommal, Néróval (Erdélyben) ahol ránk támadt egy farkas. Néró kisebb sérülésekkel megúszta, és megölte. A vastag bundája felfogta a harapásokat, és méretre sem csivava. Etess mást, haver.
2012. dec. 8. 22:16
27/71 A kérdező kommentje:
persze persze..erdélyben 80kg-os farkasok éllnek...
[link] .. szakértők mondták h. a vadak izma 3x olyan erős mintt a háziállatoké ... 1 farkas erdélyben futás közben letépte a birka lábát és a pásztor másnap vette észre h. csak 3 lába van... 1 erdélyi fickó lelőtt 1 farkas és azt monta : csupasz izomzat volt a marjától a nyakáig mint a fonott kalács de 100% izomból .. a pásztorok eztt mondták : ''Az Európai szürke farkas esetében esélytelen az egy az egyben való küzdelem a kutya számára, hacsak nem valami sérült,vén,vagy kölyök farkasról beszélünk.Még azonos súly mellett is, sokkal-sokkal erősebb a vad. Amit fontos tudni, hogy egy vadállat izomzata, felépítése, struktúrája össze sem hasonlítható,még egy edzett kutyáéval sem. Minimum 3 x erősebbek a vadállati izomzatok, azonos súly mellet, mint a kutyáké. '' ÉS IME 1 MÁSIK IDÉZET „A farkas minden vad állatnál legveszedelmesebb, örökös rettegésben tartotta a juhászokat. Mert még a legnagyobb juhászkutyától sem félt, hiába volt örv a nyakába,még akkor is összeágaskodott a legnagyobb és legerősebb komondorral is. Ha pedig a örv nem volt a nyakába vagy pedig a juhász a legnagyobb elszántsággal rá nem rohant,hogy kutyájának segítsen. Akkor a farkas a legnagyobb juhászkutyát torkon ragadta és percek alatt meg is ölte és széjjel is tépte mint a rongyot..” Márcsak 1-et irok le : ezt is szakértők és pásztorok mondták : A Törökországban élő farkasok olyan 30-40 kg közt vannak. De ott is 2-3kutya kell minimum, egy farkas legyőzéséhez, megöléséhez. ésha azthiszed kitalálom akkor kérdd tőlem a linket
B+ előttem döglött meg a farkas! Gyere el hozzánk, látogasd meg Nérót, minden bizonnyal ő egy génmanipulált, klónozott mutáns tigris, akit kutyabőrbe bújtattak, hiszen úgy sem bírna megölni egy farkast... -.-
2012. dec. 8. 22:45
29/71 A kérdező kommentje:
szerintem nemvolt kifejledve eléggé a farkas és nemmondom h. a farkasok 100-ból 100x kinyirják a kutyákat. és aztt tudnod kell h. a farkas akkor támad kutyára vagy emberre hamár nagyon éhes... a farkas messzire kerüli a kutyákat és az embereket azért, mertha harcba keverednének és a farkas megis ölné a kutyát, akkor már nemtudna életbenmaradni a szenvedne sérüléseket.
Tessék most én linkelek neked:
[link]
Egy ilyen kutya elöbb harapja el a farkas torkát,minthogy a gazdályát bántsa egy farkas.
Egy ilyen fajtájú kutya ellen egy farkasnak fikarcnyi esélye van.
2012. dec. 9. 08:45
Kapcsolódó kérdések: