Sz. Tetek létezik olyan kutya ami elbánik a farkassal?
Mert szerintem nem :D
De ha nem hiszed el akkor tessék:
[link]
2012. dec. 9. 08:51
32/71 A kérdező kommentje:
Ja!! és azt olvastam amit szintén pásztorok és szakértők mondtak, hogy a kaukázusi juhász ereje JÓVAL elmarad a kangalokétól.. 1 történet: a juhász arról számolt be h. 3 kutya őrizte a nyájat . 1 kutya lement a tóhoz éscsak nagy nyüszitéseket halott (persze kangalokról van szó) aztán előjött a farkas nyugiban sétálva, a másik két kutya észrevették és megtámadták,de mégcsak megsem tudták harapni a farkast.. párszor beleharapott a kutyákba és sétált tovább... a kutyák már megsem merték támadni. a pádzto elengedte a többi 9 kutyát és megkergedték a farkas aki bebújt 1 lyukba. a 12 kuty 2 órá alatt intézték el a farkast de úgy hogy pár kutyának óriási sebek voltak az arcán... és ez erdélyben történt és 5év alatt ez az 1. hogy farkast öltek a kutyák...afarkas lábnyoma olyan volt mintt a pásztor tenyere..szólj ha kell a link.
nah már most: Az ír farkas kutya azért lett kitenyésztve hogy egyedül legyürjön egy farkast.. ha egy szimpla sakál megtudta ölni akkor az a kutya vagy öreg volt vagy fiatal avgy beteg...
a farkas vadászatokra általában veterán képzett kutyákat vittek, mert a fiatalabbak megijedhettek a farkas szagtól. ezeket a kutyák gyakran élő farkasokon edzették, hogy hogyan kapják el a farkast a fül mögöt, hogy ne sérüljenek ők meg.
igen, olyan kutya ami el van "kényeztetve" nem tud megölni egy farkast. de egy olyan amit nem szépség versenyekre visznek vagy túltenyésztett, az képes legyőzni egyet, mégha a sérülésekbe esetleg bele is hal...
szóval: igen, létezik olyan kutya ami el tud bánni egy farkassal.
2012. dec. 9. 19:10
34/71 anonim válasza:
létezik hát! eggyel biztos elbánik..többel már nem..a farkasok csoportban veszélyesebbek..ha egyedül van a farkas, a kutya(persze nem csivava vagy ilyesmi kis töpszlik) előnyben van mert kicsit okosabbak.
2012. dec. 13. 19:06
nah jól van kérdező most már kezd elegem lenni belőled...
tessék egy farkas vs kangal párbaj és mostmár fejezd be ezt az értelmetlenkedést:
[link]
2012. dec. 13. 19:45
Nem létezik olyan kutya,sőt kettő sem.Amelyik farkassal elbánik egy-két kutya,az nagyon beteg vagy öreg.DE nagyon öreg,gyenge vagy nagyon beteg....A link,az úgymond Kangal-Farkas ellen,sajnós téves.A Kangal az tényleg egy Kangal,de a Farkas,amit ott látni,az elég messze áll a Canis lupus-tól....Kár ilyenen vitázni.De én azt ajánlom,Erdélyi kirándulás alkalmával,ne próbálja senki a kutyájával a farkast megöletni....
2012. dec. 13. 20:21
Öregem...ennek a kérdezõnek lehet beszélni,linkelni.Maximum csak kitörölteti a válaszod hogy azt higgyék hogy neki van igaza....ez elárulja hogy a kérdezõ mekkora egy sík h.ülye ba.rom......ennyi.Momdasz neki valamit,le üvölti a fejed,ki röhög oszt kész.Nem tud értelemesen beszélni,csak bizonygatja az igazát,meg nyomja a dumát hogy ért az állatokhoz...mikor egy kis szar.darab aki csak a gép mögül pofázik és a kis roh.adt seggé.t nem tudná megmozdítani ahhoz hogy lásson egy élõ állatot.De az ilyen kis ro.hadékot úgy ba.sznám p.ofán hogy le eseik a feje.....de amilyem ki fé.reg/patkány a kérdezõ elszaladna nyüszítve.....Amúgy igen kérdezõ kérem a linket,mutass be a te anoním juhászaidnak...ennyi nem mered,és tudod miért?Mert egy kis kö.csög,ro.hadék,delikvens kis sza.rdarab vagy....ennyi.És ha ki törölteti ezt is,az se gond..le írom újra csak még több jelzõvel.....
2012. dec. 14. 11:40
De tessék én is linkelek neked:
[link]
ennyi marad a farkasodból miután találkozik egy kangallal
2012. dec. 14. 13:42
De szóljál és linkelem az oldalt is ahol találtam...
Na mi van?Már nincs nagy pofád?
2012. dec. 14. 13:43
40/71 A kérdező kommentje:
bocs de 5 nepig nemvoltam itt..na mondom is..a legutóbbi képet még énis láttam és azvolt odairva h. : kangalok viszonylag kistestű farkasokkal... próbálj meeg másat
Kapcsolódó kérdések: