Nagyon félelmetes kép szerintetek?
Figyelt kérdés
írjátok be a képek kozé,hogy:wolf of gubbio-wolves 7!
Nem is linkelem,mert megnézni sem merem,mert sztem sokkolo kép,melytol napokig nem tudtam rendessen aludni,azota sem néztem meg,és nem is fogom!!Nem tudom,miért olyan félelmetes,de lelkileg megfogott.
2012. szept. 18. 20:00
41/47 anonim válasza:
Ne emeld ki ennyiszer ezt a kérdést!
44/47 anonim válasza:
én nemtom mily
en de inkább meg se nézem mert ugy allitsáok be mintha vmi horror lenne :P
45/47 anonim válasza:
má bocs e sztem nem vagy norma ha te mint egy 16 éves fiu bevagy fosva ilyentol :D ovisok is rohognének rajta :D ha nem aza kép akkor javíts ki :D ha te ennyitol félsz akkor nem tudom mit szolnal ahhoz amit én láttam álmomban ;)
46/47 anonim válasza:
úúúúúristen-_-"te vagy fogyatékos vagy szerintem ez egy KAMUKÉRDÉS!!!tudod ki veszi be hogy félsz ettől a képtől...
47/47 anonim válasza:
Ne tedd már ki ezt a kérdést NAGYON GÁZ!! ha így parázol tőle akkor minek kérdezgeted megy egyebek?..műhisztis pi.csa vagy és kész..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!