Kezdőoldal » Állatok » Vadállatok » Nagyon félelmetes kép szerinte...

Nagyon félelmetes kép szerintetek?

Figyelt kérdés

írjátok be a képek kozé,hogy:wolf of gubbio-wolves 7!

Nem is linkelem,mert megnézni sem merem,mert sztem sokkolo kép,melytol napokig nem tudtam rendessen aludni,azota sem néztem meg,és nem is fogom!!Nem tudom,miért olyan félelmetes,de lelkileg megfogott.

2012. szept. 18. 20:00
1 2 3 4 5
 21/47 chrishu ***** válasza:
Hát ebbe semmi ijesztő nincs
2012. szept. 18. 20:49
 22/47 anonim ***** válasza:
100%
azért nem mered linkelni, mert amatőr?! és ez neked sokkoló?
2012. szept. 18. 20:54
 23/47 anonim válasza:
100%
Szerintem nem ijesztő kép. Lehet hogy nem horror. Ez egy kutya trükk. Csak ott vannak a testrészek és pár piros pöttyöt tettek oda. Ennyitől megijedni "-.-
2012. szept. 18. 21:06
 24/47 A kérdező kommentje:
Ha valoságban látnék hasonlot,sztem az nem lenne ilyen félelmetes...!Lehetséges,hogy a valoságban más lenne,de ennyire mégsem ilyeszto!
2012. szept. 18. 21:13
 25/47 chrishu ***** válasza:
Megkérdezhetném, hogy hány éves vagy és milyen nemű?
2012. szept. 18. 21:27
 26/47 anonim ***** válasza:
100%

Én ezt találtam:

[link]

Egyébként a gubbiói farkas története egyáltalán nem félelmetes. Az olasz városka lakói rettegtek a vérszomjas farkastól és nem mertek kimenni a városfalon kívülre. Aztán egy vándorprédikátor (akit mi Assisi Ferenc néven ismerünk) kiment, odatette elé a kezét és a farkas nem bántotta. Aztán bevitte a városba, mindenki etette, gondozta a farkast, és amikor meghalt még el is siratták.

2012. szept. 18. 21:31
 27/47 A kérdező kommentje:

Utolso-

A torténetet én is ismerem!Számtalanszor olvastam már!

Arra a képre is véletlenul találtam rá,és,és nem tudom miért,de nekem félelmetes...Egyébként,nem vagyok rosszul a vértol,szoktam nézni horrort,2.Vh-t,meg ilyen morbidos filmeket,és nem félek!

2012. szept. 18. 21:34
 28/47 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, de ez nem amatőr kép. Igaz, hogy nem egy Mona Lisa, de én örülnék, ha így tudnék festeni.
2012. szept. 18. 21:42
 29/47 chrishu ***** válasza:
Légyi írd már le, hogy hány éves vagy illetve fiú vagy lány, mert eléggé érdekel
2012. szept. 18. 21:45
 30/47 A kérdező kommentje:

16/F.

De soha nem féltem én ilyen dolgoktol.Ez az elso ilyen kép,ami nekem félemetes

2012. szept. 19. 16:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!