Nagyon félelmetes kép szerintetek?
írjátok be a képek kozé,hogy:wolf of gubbio-wolves 7!
Nem is linkelem,mert megnézni sem merem,mert sztem sokkolo kép,melytol napokig nem tudtam rendessen aludni,azota sem néztem meg,és nem is fogom!!Nem tudom,miért olyan félelmetes,de lelkileg megfogott.
Én ezt találtam:
Egyébként a gubbiói farkas története egyáltalán nem félelmetes. Az olasz városka lakói rettegtek a vérszomjas farkastól és nem mertek kimenni a városfalon kívülre. Aztán egy vándorprédikátor (akit mi Assisi Ferenc néven ismerünk) kiment, odatette elé a kezét és a farkas nem bántotta. Aztán bevitte a városba, mindenki etette, gondozta a farkast, és amikor meghalt még el is siratták.
Utolso-
A torténetet én is ismerem!Számtalanszor olvastam már!
Arra a képre is véletlenul találtam rá,és,és nem tudom miért,de nekem félelmetes...Egyébként,nem vagyok rosszul a vértol,szoktam nézni horrort,2.Vh-t,meg ilyen morbidos filmeket,és nem félek!
16/F.
De soha nem féltem én ilyen dolgoktol.Ez az elso ilyen kép,ami nekem félemetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!