Nagyon félelmetes kép szerintetek?
Figyelt kérdés
írjátok be a képek kozé,hogy:wolf of gubbio-wolves 7!
Nem is linkelem,mert megnézni sem merem,mert sztem sokkolo kép,melytol napokig nem tudtam rendessen aludni,azota sem néztem meg,és nem is fogom!!Nem tudom,miért olyan félelmetes,de lelkileg megfogott.
2012. szept. 18. 20:00
31/47 anonim válasza:
egyszer azt írod, hogy ijesztő, egyszer azt, hogy túl amatőr, nem mered megnézni, pedig egy csomó film, kép van, ami ijesztőbb... döntsd már el!
32/47 anonim válasza:
tudod mit? szerintem verd ki a f*szod oszt' feküdj le aludni
33/47 anonim válasza:
34/47 A kérdező kommentje:
Ezekben semmi ijesztyo NINCS!!!
2012. nov. 25. 10:39
35/47 anonim válasza:
bezzeg a farkasostól úgy besz@rsz, hogy még aludni sem mersz... nem vagy komplett.
36/47 A kérdező kommentje:
Most,ahogy megint megnéztem,nem volt olyan ilyeszto,mint legeloszor:D
2012. nov. 26. 14:57
37/47 anonim válasza:
Háát.. Ez vagy kamu kérdés vagy valami nincs rendben. Nézz sok ijesztő filmet és edződj. :D Odaát a kedvencem.
14/L
38/47 anonim válasza:
juj de félelmetes csak röhögtem rajta hogy hogy lehet valaki ekkora nagy balf.sz hogy be van szarva ennyitől. tszta szégyen
39/47 anonim válasza:
Mi a répáért emeled ki a kérdést? Nem hülyéztünk le elegen?
40/47 anonim válasza:
Ha szerinted ez a kép csúnya és amatőr, akkor Mona Lisa egy totális ocsmányság, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!